- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Την βασιλόπιτά τους έκοψαν τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου του Κέντρου Νεότητας της Μητρόπολης

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου του Κέντρου Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας τα οποία συμμετείχαν στην Θεατρική Παράσταση «Αλήθεια, από τί ζει ο άνθρωπος;» έκοψαν την βασιλόπιτά τους και παράλληλα παρακολούθησαν το βίντεο της Θεατρικής Παράστασης το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερη συγκίνηση το βίντεο ως θεατές πλέον και όχι ως ηθοποιοί. Αυτό τους έδωσε την δυνατότητα του σχολιασμού με χαρά των ωραίων στιγμών που έζησαν και κατά την διάρκεια των παραστάσεων αλλά και όλης της προετοιμασίας η οποία λόγω covid ήταν μακρά.

Ολόκληρη την Θεατρική Παράσταση μπορεί να την παρακολουθήσει κάποιος στο Κανάλι του Κέντρου Νεότητας στο Youtube: «Κέντρο Νεότητας ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ Ι.Μ.Φ.Π.Ε.» και συγκεκριμένα στην διεύθυνση https://youtu.be/T0V4hyotNCQ.

Με αισθήματα χαράς αναχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για θεατρικές συναντήσεις στον χώρο του Κέντρου Νεότητας για τα παιδιά κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα στις 7 μμ και για τους μεγάλους κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα στις 8μμ.