- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εργατικό Κέντρο Φλώρινας: Επιτυχημένες οι προσπάθειες για τη θέρμανση – Ανακοινώνεται αύξηση του επιδόματος και αλλαγή των κριτηρίων

Κατόπιν των επίσημων συναντήσεων που έγιναν στην Αθήνα, για το θέμα της θέρμανσης από την συντονιστική επιτροπή της περιοχής, και των περαιτέρω συνεχόμενων επαφών και πιέσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας και της ΕΕΚΕ για το θέμα, πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι προσπάθειές μας έπιασαν τόπο.

Ανακοινώνεται, τις επόμενες μέρες η αύξηση κατά 20% του ύψους του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους της φετινής χρονιάς και η αλλαγή των κριτηρίων της Υπουργικής Απόφασης, που θα εκδοθεί το καλοκαίρι, για το επίδομα θέρμανσης της επόμενης χρονιάς σύμφωνα με το διεκδικητικό μας πλαίσιο, δηλαδή με αύξηση των εισοδηματικών κριτηρίων για το επίδομα θέρμανσης (αφορά όλες τις μορφές θέρμανσης) και κατάργηση του πληθυσμιακού κριτηρίου των 10.000 κατοίκων για τις άλλες μορφές θέρμανσης (πέλλετ και καυσόξυλα). Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να επιδοτηθούν και οι κάτοικοι της πόλης της Φλώρινας για πέλλετ και καυσόξυλα.

Τα παραπάνω δικαιώνουν τις προσπάθειές μας για τα δίκαια αιτήματα των Φλωρινιωτών. Και όπως πολλές φορές έχουμε δηλώσει “χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ”.

#giatiprepeinazisoume

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ