- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας

Με την από 04/02/2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου, στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα είναι εκλογοαπολογιστική που θα γίνει το Σάββατο 04/03/2023 και ώρα 10.00  π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Εκλογή της εφορευτικής επιτροπής η οποία και θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν μετά το πέρας τις γενικής  συνέλευσης  έως  16-00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής  Σε περίπτωση μη απαρτίας (1/2 των μελών) η γενική επαναληπτική συνέλευση θα γίνει  το Σάββατο 11/03/2023, με τα ίδια θέματα στον ίδιο τόπο την ίδια ώρα.
  2. Υποβολή Διοικητικού απολογισμού 2022 έγκριση και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
  3. Ανάγνωση έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής 2022 από τον πρόεδρο η μέλος της επιτροπής.
  4. Υποβολή οικονομικού απολογισμού 2022 και έγκριση.
  5. Υποβολή Προϋπολογισμού 2023 και έγκριση.
  6. Συζήτηση και προτάσεις.

Κάθε μέλος του Συλλόγου, που θέλει να δηλώσει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, θα πρέπει να καταθέσει αίτηση στα γραφεία του Συλλόγου, από τη Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή 04/03/2023 (αρμόδιος για την παραλαβή των αιτήσεων ο γραμματέας  του Συλλόγου μας  κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές, σύμφωνα με το καταστατικό, έχουν και οι δύο γονείς κάθε πολύτεκνης οικογένειας (ψηφίζει  ο ένας) που είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέχρι και το έτος 2023 κατά την ψηφοφορία ο πολύτεκνος να φέρει την ταυτότητα πολυτεκνίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΑΝΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ