- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Για μια θέση στην 6άδα

Ο αγώνας Γουότφορντ–Γουέστ Μπρομ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Τσάμπιονσιπ, αλλά και συνολικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Δευτέρας. Και οι δύο ομάδες εξακολουθούν να έχουν βλέψεις για συμμετοχή στα πλέι-οφς. Ας δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα από τους συντάκτες του webfreebets.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόλυτα ευχαριστημένη θα πρέπει να αισθάνεται με τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε στην έδρα της Μπέρνλεϊ. Ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο μισάωρο, κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και να επισφραγίσει με αυτό τον τρόπο την εμφάνισή της μέχρι τότε. Στη συνέχεια όμως η Μπέρνλεϊ ήταν ισοπεδωτική. Την έκλεισε στα καρέ της και έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η ανατροπή ήταν θέμα χρόνου, τελικά το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι είναι να ισοφαρίσουν.

Και με αυτόν τον τρόπο έμεινε μόλις δύο βαθμούς πίσω από τις τρεις ομάδες που κρατούν την 5η, 6η και 7η θέση. Και φυσικά όλα είναι απόλυτα ανοιχτά σε ότι αφορά την συμμετοχή της στην φάση ανόδου του πρωταθλήματος. Αρκεί να μπορέσει να συνδυάσει το καλό επιθετικό της παιχνίδι με μια εξίσου καλή ανασταλτική συμπεριφορά. Γκόσλονγκ και Χάουζ είναι τραυματίες και απόντες από την σημερινή αναμέτρηση.

Στατιστικά Στοιχήματος:G/Gοι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόλυτα ισορροπημένη η αναμέτρηση με την Μπλάκμπερν. Και το τελικό 1-1 είναι μάλλον ενδεικτικό και απόλυτα δίκαιο. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το σκεπτικό ότι δεν πρέπει να ηττηθούν. Και αυτή η λογική κυριάρχησε για πάνω από μια ώρα αγώνα. Στο 73ο η Γουέστ Μπρομ έκανε το 1-0 και ενώ το γκολ αυτό έδειχνε ικανό να της δώσει τη νίκη, η Μπλακμπερν χτύπησε στο 89ο και πήρε την ισοπαλία.

Η Γουέστ Μπρομ βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την σημερινή της αντίπαλο και σε κάθε περίπτωση κοντά στις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στην τελική εξάδα. Και όσο έχει πιθανότητες θα το παλεύει. Έχει άλλωστε την δυνατότητα. Σήμερα είναι ένα ακόμη ματς από εκείνα που έχουν μεγάλη σημασία για αυτούς και θα τον δώσει χωρίς τους τραυματίες Πάλμερ, Φίλιπς και Μπράϊαν.

Στατιστικά Στοιχήματος:Έχει σκοράρει στις τρεις από τις τελευταίες πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις της στην Τσάμπιονσιπ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αγώνας μεγάλης σημασίας για την είσοδο στα πλεί-οφς και για τις δύο ομάδες. Δύο ομάδες που δείχνουν ότι είναι ισοδύναμες και κυρίως με παρόμοια χαρακτηριστικά. Έφεση στο σκοράρισμα και όχι και τόσο συνεπείς στα αμυντικά τους καθήκοντα. Με αυτό ως δεδομένο η επιλογή του πονταρίσματος μοιάζει εύκολη και δεδομένη.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |