- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η βασιλόπιτα του Βορειοηπειρωτικού Συλλόγου Φλώρινας (pics)

Την βασιλόπιτά τους έκοψαν το απόγευμα του Σαββάτου, στα γραφεία τους, τα μέλη του Βορειοηπειρωτικού Συλλόγου Φλώρινας.

Στην λιτή εκδήλωση, που ξεκίνησε με τις ευλογίες του π. Αναστάσιου Γκερτσάκη και του επιτίμου προέδρου του συλλόγου π. Απόστολου Νόβα, παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Βόσδου, ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, ο Πρόεδρος της κοινότητας Φλώρινας Κωνσταντίνος Ρόζας και ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Παναγιώτης Τσακμάκης.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Νόβας, ανέφερε: «Σεβαστέ πάτερ Αναστάσιε, κύριε Δήμαρχε, κύριε Αντπεριφερειάρχα, κύριε Πρόεδρε της κοινότητα Φλώρινας, κύριε Αντιδήμαρχε, αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας, εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Βορειοηπειρωτικού Συλλόγου σας καλωσορίζω μετά από δύο χρόνια λόγω κορωνοϊού στην καθιερωμένη μας εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας. Με ιδιαίτερη χαρά βρισκόμαστε για μία ακόμη χρονιά στην εορταστική αυτή εκδήλωση με την ευχή και ελπίδα η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά ευημερίας, μια χρονιά γεμάτη με ψυχική και σωματική υγεία, με ενότητα και με αληθινές επιτυχίες στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή του καθενός μας. Σας ευχαριστώ για την παρουσία και την στήριξή σας».

Ο πρόεδρος και όλο το Διοικητικό συμβούλιο του Βορειοηπειρωτικού Συλλόγου Φλώρινας ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Η άμεση ανταπόκριση τους, η στήριξή και η ευγενική χορηγία συνέβαλαν στην επιτυχία της. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, κύριο Βέλτση Παύλο για την βασιλόπιτα,τον κύριο Πέτρου «Το φουρνάκι του Πέτσε» για τις πίτες, το TOTAL MARKET για τα αναψυκτικά και τον κύριο Νίτσου «EURONICS» για το δώρο του τυχερού.