- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Live streaming* και Cash out* στο στοίχημα

Κάποτε παίζαμε Πάμε στοίχημα οπαπ επίγεια στο πρακτορείο. Μολύβι, δελτίο, πρακτορείο, αν σας θυμίζει κάτι αυτό το μότο. Πλέον, σίγουρα δεν υπάρχει δελτίο και μολύβι, ή για να το πούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια, έχει μειωθεί τραγικά και τη θέση τους έχουν πάρει πληκτρολόγιο και οθόνη, είτε σε κινητό, είτε σε υπολογιστή. Και δεν είναι μόνο αυτές οι μεγάλες αλλαγές. Ακόμη και στο online betting, η εξέλιξη τρομάζει. Κάποτε είχαμε τελικό αποτέλεσμα, over/under και 10-15 αγορές ακόμη.

Τώρα κάθε εταιρία έχει περισσότερες από τριψήφιες επιλογές σε κάθε ματς (φτάνουν μέχρι και τις 600+ στις μεγάλες λίγκες), ενώ και οι παροχές και οι υπηρεσίες ολοένα και γίνονται περισσότερες. Σε δύο από αυτές θα σταθούμε σε αυτό το άρθρο και αναφερόμαστε στο cash out και στο live streaming, τα οποία παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο εκεί που οι τζίροι… φτάνουν στον Θεό, δηλαδή στο ζωντανό στοίχημα.

Αν για παράδειγμα δείτε τον τζίρο σε ένα ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ πριν το ματς και που αυτός ανεβαίνει στο Live, τότε θα κατανοήσετε γιατί πρέπει να δείτε live

Cash Out

Ντύνεσαι με το κοστούμι του μπουκ και αναλαμβάνεις δράση. Το cash out (στα ελληνικά, πρόωρη εξαργύρωση στοιχήματος) είναι η λειτουργία εκείνη με την οποία μπορείς να κλείσεις το στοίχημά σου πριν τελειώσει το ματς. Ακούγεται εντυπωσιακό, στην αρχή ήρθε δειλά-δειλά, αλλά πλέον υπάρχει σχεδόν σε όλες τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Οι κατηγορίες του cash out

Υπάρχουν δύο κατηγορίες cash out με τις οποίες μπορείτε να έχετε σημαντικό όπλο στα χέρια σας κατά την εξέλιξη του αγώνα πάνω στον οποίο έχετε ποντάρει. Ας τις δούμε λοιπόν:

Θετικό cash out

Το ματς πηγαίνει καλά. Το βλέπετε στο bet365 live streaming. Είναι στα στοιχηματικά σας μέτρα. Κομμένο και ραμμένο σε αυτά. Η ομάδα πάνω στην οποία έχετε ποντάρει, κερδίζει το ματς με ένα γκολ, έχει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν έχει και διαφορά ασφαλείας. Με ένα γκολ το ματς πάει στην ισοπαλία και εσείς χάνετε το κεφάλαιο που ποντάρατε. Κανένα πρόβλημα. Με το cash out μπορείτε να κλείσετε το στοίχημά σας, σε χαμηλότερη τιμή από την αρχική φυσικά, αλλά να εξασφαλίσετε κέρδος ότι κι αν γίνει μετά. Με το που γίνει αποδεκτό το cash out (χρειάζονται κάποια δευτερόλεπτα) δεν σας ενδιαφέρει τίποτα. Ας γίνει η πλήρης ανατροπή κι ας χάσει η ομάδα σας. Εσείς έχετε κλειδώσει το κεφάλαιό σας και ένα σεβαστό κέρδος.

Αρνητικό cash out

Κι εδώ μπορείτε να βοηθηθείτε, αρκεί να είστε ψύχραιμος και να μην σας πιάνει πανικός. Η ομάδα την οποία εμπιστευτήκατε για νίκη χάνει, ή έχει κολλήσει στην ισοπαλία και δεν δείχνει ικανή να πάρει το ματς. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και το ματς πάει προς τη λήξη. Εκεί σας προσφέρεται ως cash out ένα μέρος των χρημάτων που ποντάρατε. Μπορείτε λοιπόν, αν κρίνετε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδηθεί αυτό το στοίχημα, να πάρετε αυτό το ποσό που σας προσφέρεται και να μειώσετε τις απώλειές σας.

Τα είδη του Cash Out

Επιπροσθέτως υπάρχουν και τρία είδη cash out. Στην αρχή, υπήρχε ένα το βασικό, το ολικό cash out, αλλά η αυξημένη ζήτηση έφερε κι εδώ την εξέλιξη.

Ολικό Cash out

Κλείνετε το στοίχημά σας και εκεί τελειώνουν όλα. Το στοίχημα έχει διευθετηθεί κι εσείς αποχωρείτε.

Μερικό Cash Out

Κλείνετε ένα μέρος του ποσού το οποίο είχατε ποντάρει και το υπόλοιπο τρέχει σαν κανονικό στοίχημα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Αυτόματο Cash out

Ορίζετε μία τιμή στην οποία θέλετε να κάνετε cash out. Εσείς μπορεί να μην είστε σπίτι, να μην βλέπετε το ματς. Αν όμως σε κάποια στιγμή, η εξέλιξη του αγώνα είναι τέτοια που φέρει την απόδοση εκεί που την έχετε ορίσει, το cash out πραγματοποιείται από μόνο του.

Live streaming για cash out

Για να κάνετε cash out στο ζωντανό στοίχημα πρέπει να έχετε άποψη για τον αγώνα που βλέπετε. Κι η άποψη προκύπτει μόνο μέσα από την εικόνα. Το Live streaming αγώνες στο mysport.gr είναι μία κορυφαία υπηρεσία που προσφέρουν οι στοιχηματικές, ώστε να βλέπετε το ματς πάνω στο οποίο έχετε ποντάρει live, δίχως να χρειάζεστε τηλεόραση ή άλλη συσκευή. Παρακολουθείτε το ματς στη στοιχηματική πλατφόρμα και ταυτόχρονα κάνετε τα πονταρίσματά σας.

Live streaming και Cash out πάνε χέρι-χέρι στο ζωντανό στοίχημα και είναι δίπλα σας ως οι κορυφαίοι σύμμαχοι που μπορείτε να έχετε για να συνδυάσετε διασκέδαση με κέρδη.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις