- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μπορεί να απειλήσει η Ντάρμσταντ

Ο αγώνας Άιντραχτ Φρανκφούρτης–Ντάρμσταντ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Γερμανίας, αλλά και συνολικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τρίτης.Και οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται να πάρουν τη νίκη ή την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Μπορείτε να ζήσετε όλη την ένταση του αγώνα σε αγορές διαθέσιμες μέσα από την stoiximan cy για νόμιμο στοίχημα στην Κύπρο, καθώς τις δύο σημερινές αντίπαλους μπορεί να τους χωρίζει μια κατηγορία, αλλά η απόδοσή τους το τελευταίο διάστημα υπόσχεται έναν συναρπαστικό αγώνα.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από την μια η άνεσή της όταν αγωνίζεται στην έδρα της, αλλά και η κακή αγωνιστική κατάσταση της Χέρτα συνέθεσαν ένα εύκολο απόγευμα Σαββάτου για την Άιντραχτ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης κατάφερε να προηγηθεί πριν συμπληρωθεί το ημίωρο με 2-0 και όλα έδειχναν ότι ο αγώνας τελείωνε εκεί. Και αυτό και έγινε, καθώς οι βερολινέζοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ποτέ ουσιαστικά τους αντιπάλους τους, οι οποίο στις καθυστερήσεις απλώς διεύρυναν την νίκη τους.

Με την δυναμική που παίρνει από την έδρα της και το ότι καταφέρνει να μην χάνει όταν απομακρύνεται από αυτήν, χαρακτηριστικό παράδειγμα η ισοπαλία που απέσπασε στο Μόναχο από την Μπάγερν, η Άιντραχτ βρίσκεται ανάμεσα στις διεκδικήτριες μιας θέσης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Και η κορυφή δεν είναι τόσο μακριά, αλλά δεν τρέφουν τέτοια όνειρα στην Φρανκφούρτη. Δεν έχει προβλήματα ελλείψεων η ομάδα, αλλά λογικά θα γίνουν αρκετές αλλαγές.

Στατιστικά Στοιχήματος: Δύο νίκες με 3-0 στην έδρα της μετά την διακοπή.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα μετά την διακοπή του η Ντάρμσταντ και με δύο νίκες έδειξε σε όλους τους αντιπάλους της ότι η κορυφή και η άνοδος στην Μπουντεσλίγκα είναι δική της υπόθεση. Έχοντας 6 βαθμούς από την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ και επτά από την τέταρτη, σίγουρα δεν μπορεί να αισθάνεται ότι έχει πετύχει τον σκοπό της, αλλά τα πάντα κρίνονται από αυτήν. Και την απόδοσή της.

Και αν η απόδοσή της είναι όπως στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σαντχάουζεν, έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη. Μπορεί η αντίπαλός της να ήταν σαφώς μικρότερης δυναμικότητας, αλλά η Ντάρμσταντ έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Καταιγιστική από την αρχή και μέχρι το 25ο λεπτό όταν και προηγήθηκε με 0-2, και «πίσω» από την μπάλα στην συνέχεια και αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία που της δόθηκε για να πετύχει άλλα δύο γκολ. Χωρίς προβλήματα η αποστολή της.

Στατιστικά Στοιχήματος:Δεν έχει δεχτεί γκολ στις δύο αγωνιστικές μετά την διακοπή.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ξεκάθαρο φαβορί η Άιντραχτ, αλλά και η Ντάρμσταντ δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί, καθώς όλα δείχνουν ότι θα αρχίσει να κάνει «πρόβες προσαρμογής» στην Μπουντεσλίγκα. Και ο σημερινός αγώνας αποτελεί την πλέον κατάλληλη ευκαιρία.

Να κερδίσει η Άιντραχτ και σημειωθούν συνολικά 2 ή περισσότερα γκολ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |