- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο ετήσιος χορός του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας (pics)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ι & Ν ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ».

Οι μαθητές και οι μαθήτριες με το 15μελές συμβούλιό τους και  υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων,  διοργάνωσαν άρτια την εκδήλωση, ενώ επιφύλαξαν στους παρευρισκόμενους πολλές εκπλήξεις. Ο χορός και η διασκέδαση χτύπησαν κόκκινο, σε μια υπέροχη βραδιά, με τη μουσική συνοδεία του παραδοσιακού συγκροτήματος «ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΩΤΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ» και του DJ Διογένης.

Παρόντες στον ετήσιο χορό του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας ο Διευθυντής με τους καθηγητές, ως και σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Θερμές ευχαριστίες από το 15μελές συμβούλιο των μαθητών και από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προς

α) τους χορηγούς των προσφορών για την λαχειοφόρο,

β) τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Φλώρινας κ. Ντουβαρτζίδη Γιώργο και τους μετόχους του, για την προσφορά τους με δυο δρομολόγια για την μεταφορά των μαθητών τόσο από την πόλη όσο και από τα χωριά,

γ) Τους μουσικούς του συγκροτήματος «ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΩΤΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ» και τον DJ Διογένη,

δ) Την Διεύθυνση της Αίθουσας Δεξιώσεων «Ι & Ν ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ» για την άψογη εξυπηρέτηση,

ε) Τον Διευθυντή κ. Ευάγγελο Καπαρό και τους εκπαιδευτικούς τους σχολείου για τη συνεχή βοήθεια και συμπαράσταση σε όλες τις δράσεις των μαθητών και τέλος όλους όσους παρευρέθηκαν μαθητές, καθηγητές, γονείς και φίλους.

Ο Πρόεδρος του 15μελούς
Χρήστος Πέτρ. Δίβιος

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
Αναστάσιος Τσορλίνης