- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πιο κοντά στον τίτλο η Άρσεναλ

Ο αγώνας Έβερτον–‘Αρσεναλ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και συνολικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου.Και οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται να φύγουν με τους τρεις βαθμούς. Έστω και για διαφορετικούς λόγους. Μπορείτε να ζήσετε όλη την ένταση του αγώνα παρακολουθώντας ζωντανά τις αθλητικεσ μεταδοσεισ σημερα καθώς η επίδοξη πρωταθλήτρια Άρσεναλ θα επιχειρήσει να βρεθεί πιο κοντά στον τίτλο και η Έβερτον αναζητά βαθμολογικό οξυγόνο.

ΕΒΕΡΤΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν είχε πολλές ελπίδες στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που αγωνίστηκε. Κράτησε την μπάλα στα πόδια της προσπαθώντας να δημιουργήσει, αλλά δεν το κατάφερε σε κανένα σημείο. Νωθρή και επιπόλαιη δεν ανησύχησε ποτέ την άμυνα των γηπεδούχων, ενώ αντίθετα η δική της δεν ανταποκρίθηκε όταν δέχτηκε πίεση. Η Γουέστ Χαμ πέτυχε δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου και ουσιαστικά τελείωσε τον αγώνα εκεί.

Η Έβερτον εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και το μέλλον μόνο ως αισιόδοξο δεν μπορεί να περιγραφεί. Όχι τόσο γιατί την χωρίζει μεγάλη από την σωτηρία, αλλά κυρίως για την εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο. Και λογικά και σήμερα δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην ανωτερότητα της Άρσεναλ. Γκάρνερ και Πάτερσον είναι τραυματίες και δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Στατιστικά Στοιχήματος:Τρία G/G εντός έδρας για το πρωτάθλημα

 

ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Είναι προφανές ότι στην Άρσεναλ έχουν εστιάσει στο πρωτάθλημα και δεν ενδιαφέρονται για οτιδήποτε άλλο. Και λογικά δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι για το Κύπελλο. Έτσι γνώρισε την ήττα με 1-0  σε ένα μάλλον «άγευστο» αγώνα που προσεγγίστηκε ως αγγαρεία και από τις δύο αντιπάλους.

Σήμερα όμως γυρνάει τον μεγάλο στόχο της, που δεν είναι άλλος από το να τερματίσει πρώτη στον μαραθώνιο της Πρέμιερ. Και το σημερινό εμπόδιο της κάκιστης Έβερτον δεν αναμένεται να δυσκολέψει τους παίκτες του Αρτέτα. Ο Ισπανός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τον Χέσους και τον Νέλσον που δεν θα ταξιδέψουν στο Λίβερπουλ.

Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει δεχτεί γκολ στις 3 από τις τελευταίες τέσσερις εκτός έδρας νίκες της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Στην πορεία της για το πρωτάθλημα, η Άρσεναλ έχει δείξει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Αλλά δεν έχει καταφέρει να διορθώσει την άμυνά της. Και η Έβερτον βρίσκεται σε κατάσταση που πρέπει να επιτεθεί.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων μέσα από τις athlitikesmetadoseis.gr σε ελεύθερα και συνδρομητικά κανάλια.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |