- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ψάχνει για αποδείξεις στην Μπολόνια η Μπαρτσελόνα

Ο αγώνας Βίρτους Μπολόνια – Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας, αλλά και συνολικά από το μπασκετικό κουπόνι της Πέμπτης.Και οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται να πάρουν τη νίκη καθώς διεκδικούν μια καλύτερη θέση στην 8άδα, ή είσοδο σε αυτήν. Μπορείτε να ζήσετε όλη την ένταση του αγώνα σε αγορές διαθέσιμες μέσα από τη βετ365 στοιχηματική καθώς και οι δύο σημερινές αντίπαλοι μπορούν να προσφέρουν θέαμα και έναν συναρπαστικό αγώνα.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αν και ταξίδεψε στην Γαλλία χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς κατάφερε να πάρει την σημαντική νίκη επί της Βιλερμπάν με 64-77. Η Μπολόνια από την πρώτη στιγμή έδειξε αποφασισμένη να φύγει με την εκτός έδρας νίκη και κατάφερε να αποκτήσει διψήφιες διαφορές από την αρχή της δεύτερης περιόδου. Και όσο και αν ο Ντε Κολο προσπαθούσε να «ξυπνήσει» τους συμπαίκτες του, η ιταλική ομάδα κρατούσε τον έλεγχο του ρυθμού που τελικά την οδήγησε στην νίκη.

Μπελινέλι και Σεγκέλια οδήγησαν την Μπολόνια στην 11η νίκη της και, κυρίως, ακόμη ζωντανή στη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στα πλεί-οφς. Και αν καταφέρει να διατηρήσει μια συνέχεια στις νίκες και συνέπεια στην απόδοση μπορεί τελικά να τερματίσει μέσα στην 8άδα. Η σημερινή αναμέτρηση με την ισχυρή, αλλά σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση Μπαρτσελόνα ίσως και να δείξει ποιο θα είναι το μέλλον των Ιταλών στην φετινή διοργάνωση. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Στατιστικά Στοιχήματος:Έχουν σημειωθεί συνολικά περισσότεροι από 160 πόντοι σε τρεις από τις τελευταίες πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις της για την Ευρωλίγκα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αν εξαιρεθεί η πρώτη περίοδος, ο αγώνας της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν Μονάχου μόνο εύκολος δεν ήταν. Όλα τα προγνωστικά μπορεί να έδειχναν ένα εύκολο βράδυ στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», αλλά η ομάδα του Γιασικεβίτσιους τα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα δεν το δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση. Οι Βαυαροί μη έχοντας τίποτα να χάσουν τα έδωσαν όλα και έφτασαν πολύ κοντά στο να αποχωρήσουν από την Βαρκελώνη με ένα μεγάλο «διπλό».

Ο Χίγκινς με καλάθι 21 δευτερόλεπτα πριν την λήξη έδωσε το προβάδισμα στους Καταλανούς με 72-70 και ο Γιάμαραζ δεν μπόρεσε με τρίποντο στο τέλος να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Μπορεί να αγχώθηκε και ίσως και να μην την άξιζε, αλλά η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη και παρέμεινε στο κυνήγι του Ολυμπιακού, της Ρεάλ και της πρωτιάς. Όχι πάντως με παρόμοια απόδοση. Ταξιδεύει στην Ιταλία πλήρης.

Στατιστικά Στοιχήματος:Έχει σημειώσει 80 ή περισσότερους πόντους στους τελευταίους 5 εντός έδρας αγώνες της στην Ευρωλίγκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν πείθει η Μπαρτσελόνα, ενώ και η Βίρτους Μπολόνια «φημίζεται» για την αστάθεια της. Με αρκετό ρίσκο η επιλογή νικητή ή ακόμη και χάντικαπ νίκης. Προτιμότερη επιλογή το σύνολο των πόντων.

Να σημειωθούν συνολικά περισσότεροι από 157.0 πόντοι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |