- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

STRAWBAR on the road: Guest Shift edition

Την Τρίτη 21/02 μετά τις 19:30 στο Times Cafe-Bar στην Πτολεμαΐδα ο brand ambassador του STRAWBAR, Χρήστος Κωνσταντινίδης, φτιάχνει επιλεγμένα signature cocktails με βάση τα premium αποστάγματα φράουλας STRAWBAR Origin 40.0% abv και STRAWBAR Platinum 45.0% abv. Κρύα γευστικά κοκτέιλ με έντονα αρώματα, όπως το Red Blazer, το Strawbar 75 αλλά και το ζεστό STRAWBAR Glühwein θα είναι εκείνα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και στους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 22/03 μετά τις 20:00 η cocktail βραδιά μεταφέρεται στα Ιωάννινα, στο bar Τρυποκάρυδος, όπου ο Χρήστος Κωνσταντινίδης θα φτιάξει κλασικές και νέες STRAWBAR συνταγές  όπως STRAWBAR Negroni, The last Fairy Tale και Clarice .

Guest shift STRAWBAR night και στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 23/02 μετά τις 20:00, στο αγαπημένο bar Θερμαϊκός στην παλιά παραλία, στο κέντρο της πόλης. Με τις αγαπημένες μουσικές και τις STRAWBAR cocktail επιλογές του Χρήστου Κωνσταντινίδη, σας περιμένουμε  να διασκεδάσουμε στον all time classic “Θερμαϊκό” με την ομώνυμη θέα!

strawbar instagram posts