- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνάντηση εργασίας στο Αμύνταιο για τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο δημαρχείο Αμυνταίου με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Φλώρινας, τον Πρόεδρο του κ. Σαπαλίδη Σάββα και τον Α Αντιπρόεδρο, κ. Σιάτσκα Γρηγόριο, των Μηχανικών στελεχών του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Δάντση Εύη Πολεοδόμων και του Μηχανικού κ. Σιδηροπούλου Δημητρίου. Στην συνάντηση συμμετείχαν και Μηχανικοί εξωτερικοί συνεργάτες του Επιμελητηρίου Φλώρινας που υποστηρίζουν το έργο open mall (Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου).

Στην παρουσίαση των μηχανικών όσον αφορά την πρόοδο του έργου διαπιστώθηκε ότι το έργο προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Κινείται εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει οριστεί. Το Επιμελητήριο Φλώρινας θα υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, το open mall Αμυνταίου και το open mall Φλώρινας, έργα που στόχο έχουν την αλλαγή και αναβάθμιση του εμπορικού μοντέλου των δύο περιοχών. Έργα 100% χρηματοδοτούμενα με προϋπολογισμό 1.000.000 € περίπου στο Αμύνταιο και στην Φλώρινα 1.900.000€.

Το έργο υλοποιείται με εταίρους τον Δήμο Φλώρινας και Αμυνταίου και συνδικαιούχο το Επιμελητήριο Φλώρινας. Καλούμε τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο ευθύνης των open malls όπως συνεργαστούν με τους μηχανικούς του έργου.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας
Σαπαλίδης Σάββας