- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το STRAWBAR κέντρισε το ενδιαφέρον με την παρουσία του στη HORECA 2023

Εντυπωσιακή η πρώτη συμμετοχή του STRAWBAR στη HO.RE.CA., με 500 εκθέτες, 60.735 μοναδιαίους ποιοτικούς επισκέπτες, σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, βραβεύσεις, αποτέλεσε την κορυφαία συνάντηση, κέντρο επενδυτικών επιλογών και πυρήνα των εξελίξεων για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση στη χώρα μας.

Τα premium αποστάγματα φράουλας, STRAWBAR, ήταν η ευχάριστη έκπληξη – όπως χαρακτηριστικά είπαν ειδικοί του χώρου – . Οι γευσιγνώστες επισκέπτες δοκίμασαν τις straight εκδοχές του STRAWBAR Origin με γενναιόδωρη έκφραση στο στόμα και καθαρά αρώματα αγριοφράουλας και του STRAWBAR Platinum με ιδιαίτερο δυναμικό χαρακτήρα και πολύπλοκο αρωματικό προφίλ, ενώ το STRAWBAR- PinkSoda, ήταν το easy-to-make κοκτέιλ που προωθήθηκε, ειδικά για τους χώρους εστίασης και τα ξενοδοχεία.

Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας των συσκευασιών των 50ml για τα minibars είχε εξαιρετικά θετική αποδοχή από την αγορά των πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και από τους επαγγελματίες του τουρισμού που ψάχνουν νέα, καινοτόμα και ιδιαίτερα προϊόντα για τους πελάτες τους.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αισιοδοξίας, με τα καλύτερα σχόλια της γευστικής δοκιμής των επισκεπτών, ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον Μάρτιο στην Prowein 2023 αλλά και στην Food Expo 2023.