- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τριπλή μάχη στο Κόνφερενς Λιγκ με Bet365 προσφορές*!

Γνωρίσαμε αυτή τη διοργάνωση πέρσι και για να είμαστε ειλικρινείς την περιμέναμε χειρότερη. Δεν μας ενθουσίασε κιόλας, αλλά σίγουρα δεν μας απογοήτευσε. Ήρθε και στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα και την κατάκτηση από τη Ρόμα του Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να γίνει ο μόνος προπονητής που έχει κατακτήσει όλα τα τρόπαια, οπότε φέτος η χρονιά γέννησε κι άλλες προσδοκίες.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι Τσάμπιονς ή έστω Γιουρόπα Λιγκ, αγωνίζονται όμως ομάδες που έχουν δυνατότητες, επίπεδο και θέλουν να κατακτήσουν ένα τρόπαιο, καθώς δεν έχουν δα και πολλά -οι περισσότερες από αυτές- στην τροπαιοθήκη τους. Με πολλές Bet365 προσφορές* στο στοίχημα διαθέτει η εταιρεία στην φαρέτρα της.

Τα σφυριά στην κορυφή

Σαν πρώτο φαβορί με βάση τις αποδόσεις των μπουκ βρίσκουμε τη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα από το Λονδίνο έχει αναμφισβήτητη ποιότητα και θέλει να πάρει τον τίτλο. Δεν έχει κερδίσει ποτέ ένα ευρωπαϊκό τρόπαιo από το 1965 και μετά, όταν είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων, το οποίο δεν υφίσταται πλέον ως διοργάνωση. Και φυσικά δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη αναφορά στο Ιντερτότο του 1999, μία διοργάνωση παρωδία.

Κάπως έτσι έχουν περάσει σχεδόν 60 χρόνια από την τελευταία φορά που πήρε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό τίτλο. Στο 5.00 προσφέρονται στην Μπετ365 τα σφυριά, όπως είναι το προσωνύμιο τους.

Το κίτρινο υποβρύχιο απειλεί

Η Βιγιαρεάλ είναι μία ομάδα που έχει ευρωπαϊκό μέταλλο. Έχει φτάσει μέχρι και σε ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ το κίτρινο υποβρύχιο και απειλεί να βυθίσει τη Γουέστ Χαμ, ή όποιον άλλον αντίπαλο βρεθεί στο διάβα του. Ομάδα με ποιότητα, οι Ισπανοί δίνουν περισσότερη βαρύτητα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε σχέση με τους Άγγλους και το 6.00 σαν απόδοση μας φαίνεται πολύ πιο ελκυστικό από το 5.00 βάζοντας στην εξίσωση πιθανότητες κατάκτησης και απόδοση.

Μαζί και οι Ρωμαίοι

Η Λάτσιο κυνηγά πάντα την ευρωπαϊκή διάκριση όπου μπορεί. Και στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει καταφέρει και πολλά πράγματα, όταν παίζει σε αυτό, αλλά στις χαμηλότερες διοργανώσεις έχει αφήσει κατά καιρούς το στίγμα της. Οι λατσιάλι έχουν την ίδια απόδοση με τη Βιγιαρεάλ και η περίπτωσή τους έχει κι αυτή το δικό της ενδιαφέρον. Συμπληρώνει λοιπόν την τριάδα των δυνατών φαβορί.

Από το 10.00 και πάνω

Η Μπράγκα ανοίγει τις διψήφιες αποδόσεις. Η πορτογαλική ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν και κατά καιρούς έχει διακριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ και παλαιότερα στο Κύπελλου ΟΥΕΦΑ. Οι μπουκ την υπολογίζουν αρκετά λοιπόν και τη δίνουν ως πέμπτο φαβορί για τον τίτλο.

Με χρώμα βιολετί

Η Φιορεντίνα είναι μία ομάδα που έχει ιδιαίτερες συμπάθειες στη χώρα μας. Ιδιαίτερα οι παλιότεροι θα θυμούνται τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα και την παρέα του να διεκδικούν ακόμη και το πρωτάθλημα, ενώ είναι χρονιές που έχει διαγράψει και καλές ευρωπαϊκές πορείες. Φέτος δείχνει πιο δυνατή συγκριτικά με άλλες χρονιές του πρόσφατου παρελθόντος και τη βλέπουμε στο 13.00 στη βετ365.

Μαζί της είναι και η ολλανδική Αλκμάαρ, η οποία επίσης συνηθίζει να γράφει καλές ευρωπαϊκές πορείες, δίχως όμως να έχει φτάσει σε κάποιον τίτλο.

Οι υπόλοιποι μονομάχοι

Ανεβαίνοντας σε αποδόσεις από το 20.00 και πάνω συναντούμε πρώτα τη γαλλική Νις στο 20.00, ενώ μας κάνει έκπληξη ότι η τούρκικη Μπαχτσέ είναι στο 25.00 σαν όγδοο φαβορί.

Μαζί της ακόμη μία ομάδα-έκπληξη, η Μπόντο – Γκλιμτ από τη Νορβηγία, η οποία έχει πάρει πάνω της κάποια πονταρίσματα και έτσι οι μπουκ τη σέβονται αρκετά και φυσικά καλύπτουν τα νώτα τους. Η ιστορική Άντερλεχτ κλείνει την πρώτη δεκάδα των φαβορί με απόδοση στο 35.00. Και μπορεί να είναι ένας σύλλογος που γνωρίζει καλά πως είναι να κατακτάς ένα ευρωπαϊκό κύπελλο, όμως από τότε που το έκανε έχουν περάσει δεκαετίες.

Και δυστυχώς για τους Βέλγους, μία τόσο μακρινή ιστορία δεν μπορεί να παίξει μπάλα. Ελάχιστες οι πιθανότητες να φτάσει στο τέλος του δρόμου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και οι μπουκ έχουν βγάλει μία τόσο μεγάλη απόδοση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα