- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ανάγκη απαντήσεων από νωρίς για Ιταλία – Αγγλία

Ο αγώνας Ιταλία–Αγγλία ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των προκριματικών του Euro, αλλά και συνολικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης.Στην πρεμιέρα των προκριματικών συναντούμε το ζευγάρι που «έκλεισε» την προηγούμενη διοργάνωση. Και αυτό από μόνο του είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Δείτε εδώ τα προγνωστικά του EURO 2024 για τους προκριματικούς αγώνες

Στον άλλον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς των προκριματικών του Euro, ηΔανία υποδέχεται τονΦινλανδία. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από κακή αγωνιστική περίοδο και αναζητούν να κάνουν μια νέα αρχή. Και ο όμιλος των προκριματικών μπορεί να αποτελέσει ένα τέτοιο εφαλτήριο.

ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν έδωσε το παρόν στο μεγάλο παγκόσμιο ραντεβού στο Κατάρ. Οι Ιταλοί έπεσαν θύμα ίσως της μεγαλύτερηςέκπληξης των προκριματικών, καθώς έχασαν την συμμετοχή τους στο Μουντιάλ από την Β. Μακεδονία. Για το NationsLeague θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στον ημιτελικό του Ιουνίου στην Ολλανδία, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της, γεγονός που της έδωσε το εισιτήριο του final-four.

Μέχρι όμως να φτάσει η ώρα της διεκδίκησης του NationsLeague, η Ιταλία ξεκινάει την υπεράσπιση του τίτλου της. θέλοντας επίσης με αυτό τον τρόπο να ξορκίσει το κακό προηγούμενο με τους προκριματικούς ομίλους. Σήμερα στην «επανάληψη» του τελικού του Γουέμπλεϊ ο Ρομπέρτο Μανσίνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τερματοφύλακαΠροβεντέλ τον μπακ-χαφ της Ίντερ Ντιμάρκο και τον επιθετικό της Γιουβέντους Κιέζα.

Στατιστικά Στοιχήματος: Οι τρεις από τις τελευταίες πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις της έληξαν με Under2.5.

ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αν και ξεκίνησε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση ως ένα από τα φαβορί, η κατάληξη των Άγγλων στο πρόσφατο Μουντιάλ ήταν η συνηθισμένη. Επέστρεψαν στο Νησί χωρίς το τρόπαιο, καθώς αποκλείστηκαν μάλλον νωρίς, στα προημιτελικά από την μετέπειτα φιναλίστ Γαλλία χάνοντας με 2-1.Λογικά τέθηκε θέμα προπονητή, αλλά τελικά η Ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει στον Γκάρεθ Σάουθγκέιτ ακόμη μια ευκαιρία.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αγωνιστικά η Αγγλία εμφανίστηκε με θετικό πρόσωπο στα γήπεδα του Κατάρ, παρουσιάζοντας όμως στο κρίσιμο σημείο το έλλειμα προσωπικότητας που σχεδόν την χαρακτηρίζει σε τελικές φάσεις. Ίσως και για αυτόν τον λόγο ο Άγγλος εκλέκτορας αποφάσισε να αλλάξει αρκετά την σύνθεση της αποστολής αφήνοντας έξω από αυτήν παίκτες όπως ο Στέρλινγκ, ο Γουάιτ, ο Γουίλσον κ.α.

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της ήταν Over 2.5.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τα δύο φαβορί του ομίλου συγκρούονται με το καλημέρα. Καθώς και οι  δύο ομάδες είναι σε μεταβατικό στάδιο δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποια εικόνα θα παρακολουθήσουμε και ποιο είναι το φαβορί. Θα επιλέξουμε να βασιστούμε στην επιθετική ποιότητα που διαθέτουν και οι δύο.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΔΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάλλον απογοητευτική η παρουσία της στο Μουντιάλ. Οι Δανοί μπόρεσαν να συγκεντρώσουν μόλις έναν βαθμό, στον αγώνα με την Τυνησία, καθώς δεν κατάφεραν να σκοράρουν και παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία. Στους άλλους δύο αγώνες του ομίλου γνώρισαν την ήττα τόσο από την φιναλίστ Γαλλία με 2-1 όσο και από την Αυστραλία με 1-0. Και φυσικά δεν συνέχισαν πέραν του ομίλου.

Η κακή εμφάνιση των Δανών στα γήπεδα του Κατάρ προκάλεσε έκπληξη, καθώς λίγο νωρίτερα είχε καλή παρουσία στο Nations League τερματίζοντας 2ηστην 1ο Όμιλο. Και μάλιστα κερδίζοντας δύο φορές τους Γάλλους. Μπαίνει σε αυτόν τον προκριματικό όμιλο με προφανή σκοπό την πρόκριση τερματίζοντας στην πρώτη θέση.

Στατιστικά Στοιχήματος:N/Gοι τρεις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έχασε την πρωτιά του ομίλου στο Nations League από την Βοσνία στις τελευταίες αγωνιστικές του. Και συνέχισε τις άσχημες εμφανίσεις της και στα φιλικά που έδωσε στους μήνες που ακολούθησαν. Έχασε από Σουηδία και Εσθονία και ήρθε ισόπαλη με Β. Μακεδονία και Νορβηγία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των Φινλανδών εντοπίζεται στην επιθετική τους γραμμή που δεν είναι καθόλου αποτελεσματική.

Η κλήρωση την έφερε σε έναν μάλλον βατό όμιλο, καθώς μόνο η σημερινή της αντίπαλος Δανία μπορεί να χαρακτηριστεί ως  ομάδα ανώτερη από αυτήν. Οι υπόλοιπες του ομίλου είναι σίγουρα στα μέτρα της. Αρκεί να μην επαναλάβει τις εμφανίσεις των τελευταίων μηνών. Ο προπονητής της Μάρκου Κάνερβα έχει καλέσει αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή θέλοντας να αλλάξει λίγο το αγωνιστικό της πρόσωπο.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έξι σερί under2.5.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η έναρξη του ομίλου βρίσκει και τις δύο ομάδες να «ψάχνονται» ακόμη αγωνιστικά. Προφανώς πιο ποιοτική ομάδα η Δανία και σε συνδυασμό ότι αγωνίζεται στην έδρα της την φέρνουν πιο κοντά στην νίκη. Μια νίκη που όμως δεν «πληρώνει» τίποτα. Προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ.

Να σημειωθούν συνολικά λιγότερα από τρία γκολ.

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets.com για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφόριες για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |