- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Απάντηση του σωματείου ΤΑΞΙ «Η Φλώρινα» σε δημοσίευμα

Σχετικά με πρόσφατη ανάρτηση που αφορά τα ΤΑΞΙ της πόλης μας και στην οποία εκφράζονται παράπονα για ελλιπή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, νιώθουμε την υποχρέωση κάποιων εξηγήσεων από την πλευρά μας.

Αρχικά να εκφράσουμε τη λύπη μας για την ταλαιπωρία που βίωσε η συμπολίτισσα μας, σύμφωνα και με την σχετική ανάρτηση.

Πράγματι είναι δυνατό, λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης και η οποία έχει επιφέρει μια κατακόρυφη και άνευ προηγούμενου πτώση στην ζήτηση των ΤΑΞΙ από το επιβατικό κοινό, κάποιες ώρες, και ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες, να υπάρχει κάποιο κενό στην εξυπηρέτηση του κοινού λόγω μειωμένου αριθμού διαθεσίμων οχημάτων ΤΑΞΙ.

Συνεπώς για το συγκεκριμένο περιστατικό με την κοπέλα που αναζητούσε ΤΑΞΙ, ενδεχομένως τα λιγοστά διαθέσιμα οχήματα να είχαν αναλάβει κάποια μακρινή διαδρομή, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα την εν λόγω συμπολίτισσα μας.

Σε κάθε περίπτωση σας αναφέρουμε, προς γνώση του επιβατικού κοινού, ότι βρισκόμαστε σε φάση διερεύνησης ανάλογων θεμάτων που ανακύπτουν και γίνονται συζητήσεις για την επίλυση τους.

Τέλος, για άλλη μια φορά ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εκτελούμε το μεταφορικό μας έργο ευσυνείδητα και θα προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για το επιβατικό κοινό

Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Σωματείου ΤΑΞΙ
«Η ΦΛΩΡΙΝΑ»
Πεσιρίδης Ιωάννης