- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Δεν είναι η χρονιά του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βάλει το τένις μέσα στα σπίτια μας. Μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη (για να μην την αδικήσουμε) έχουν δώσει κίνητρο στα νέα παιδιά να μπουν στα κορτ του τένις και να αρχίσουν τις προπονήσεις. Με φιλοδοξία; Μα ποια άλλη από το να γίνουν κι αυτή μία μέρα διεθνείς αστέρες όπως τα πρότυπά τους.

Σταθερά στους κορυφαίους

Ο Τσιτσιπάς είναι τα τελευταία χρόνια μέσα στους κορυφαίους τενίστες του κόσμου. Αυτή τη στιγμή μάλιστα βρίσκεται στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης. Και μόνο το γεγονός ότι έχει από κάτω του τον μέγιστο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο5) λέει πάρα πολλά. Οι μόνοι που ξεπερνούν τον Έλληνα πρωταθλητή είναι κατά σειρά από 1 ως και το 3, οι Αλκαράθ, Ναδάλ και Ρούουντ. Η διαφορά του Τσιτσιπά από τον 2ο και τον 3ο είναι πάρα πολύ μικρή και υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να τον δούμε σύντομα στον Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Τι του λείπει;

Αυτό που του λείπει είναι και αυτό που τον πονά περισσότερο. Ο Τσιτσιπάς δεν έχει κατακτήσει ακόμη στην καριέρα του (φυσικά δεν είναι καθόλου αργά) ένα Γκραν Σλαμ. Κάποιο από τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά που γίνονται κάθε χρόνια. Για αυτούς που ασχολούνται λιγότερο με το τένις, ή έχουν ασχοληθεί εσχάτως και δεν γνωρίζουν, όταν λέμε Γκραν Σλαμ αναφερόμαστε στα: Αυστραλιανό OPEN, US OPEN, Ρολάν Γκαρός και Ουίμπλεντον. Ο Στέφανος δεν έχει καταφέρει ακόμη λοιπόν να σηκώσει κάποιο από τα τέσσερα βαρύτιμα τρόπαια, που είναι και η κορωνίδα στην καριέρα ενός τενίστα. Είμαστε λοιπόν στο 2023 και εν όψει των μεγάλων γκραν σλαμ γεννάται το ερώτημα αν θα τα καταφέρει φέτος.

Τι λένε οι μπουκ;

Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα δεν δείχνουν να εμπιστεύονται και πολύ τον Τσιτσιπά ως προς αυτό το ενδεχόμενο. Για να το μεταφράσουμε αυτό στις αποδόσεις που δίνονται, αν κάποιος παίκτης ποντάρει ότι ο Έλληνας άσος δεν θα κατακτήσει το πρώτο Γκραν Σλαμ της καριέρας του το 2023, τότε θα πληρωθεί με απόδοση μόλις στο 1.11. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμη τρεις εναλλακτικές. Αν κατακτήσει ακριβώς ένα, τότε η απόδοση είναι στο 6.00. Σε περίπτωση που πάρει ακριβώς δύο τρόπαια τότε η τιμή ανεβαίνει στο υψηλό 41.00 και για τα τρία είναι στο δυσθεώρητο 151.00. Μπορούμε εναλλακτικά να βρούμε και την επιλογή τουλάχιστον ένα, οπότε εκεί η απόδοση είναι στο 5.50. Με βάση τα νούμερα λοιπόν, ο Τσιτσιπάς δεν είναι φαβορί για να κάνει αυτό που τόσο ονειρεύεται.

Η πρώτη τριάδα

Ο Αλκαράθ είναι στο Νο1 του κόσμου αλλά πληρώνει μόλις στο 1.60 να μην πάρει κάποιο Γκραν Σλαμ. Στο 3.20 για ακριβώς 1 τίτλο, στο 2.00 για τουλάχιστον 1, οι 2 πληρώνουν στο 6.00 και οι 3 στο 26.00.

Ο Ράφα Ναδάλ προσφέρεται στο 1.30 να μην πάρει κάποιον τίτλο, στο 2.50 για έναν, στο 2.70 για τουλάχιστον έναν, στο 31.00 οι 2 και στο 101.00 οι 3.

Ο παίκτης που κλείνει την πρώτη τριάδα, ο Ρούουντ δίνεται μόλις στο 1.03 να μην πάρει κάποιο Γκραν Σλαμ, στο 8.00 για ακριβώς έναν και στο 7.00 για τουλάχιστον έναν. Στο 41.00 προσφέρονται οι δύο τίτλοι και στο 151.00 οι τρεις.

Οι αγώνες live streaming στο mysport.gr

Ο μέγιστος Νόλε

Όσον αφορά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, μπορεί να είναι στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά οι μπουκ ξέρουν ότι στα μεγάλα τουρνουά είναι κυρίαρχος. Αν κατακτήσει ακριβώς ένα Γκραν Σλαμ η απόδοση είναι στο 3.00, ακριβώς 2 στο 2.20, ακριβώς 3 στο 3.30 και αν τα πάρει όλα η απόδοση είναι στο 13.00. Με βάση τις αποδόσεις τουλάχιστον μάλλον θα τον δούμε τουλάχιστον μία φορά στο βάθρο του νικητή.

Κάπως έτσι λοιπόν οι μπουκ μας δείχνουν ότι μάλλον δεν θα είναι η ώρα του Τσιτσιπά για να ζήσει το όνειρο της κατάκτησης ενός Γκραν Σλαμ. Στα χέρια του (και στη ρακέτα του) είναι να τους διαψεύσει και να πανηγυρίσουμε μαζί του.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στον Άρχοντα και το Arxondasbet.com Δωρεάν από το 2000!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ