- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Είναι η ώρα του Γκουαρδιόλα;

Ιδού το ερώτημα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι εδώ και 3-4 χρόνια ο Γκουαρδιόλα είναι απροκάλυπτα ο «αγαπητικός» των μπουκ. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι ο Ισπανός προπονητής της Σίτι δίνεται κάθε χρόνο (η ομάδα του δηλαδή) ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά. Κι όμως κάθε χρόνο τους… απατά. Ή πιο απλά δεν τα καταφέρνει. Δεν μπορεί η Σίτι να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ. Μία φορά έφτασε σε τελικό και εκεί τον έχασε από μία πολύ χειρότερη Τσέλσι.

Έχει αποκλειστεί από την Τότεναμ στα προημιτελικά και γενικά σε καταστάσεις που έχει μπει ως ξεκάθαρο φαβορί δεν τα καταφέρνει. Παρόλα αυτά η Σίτι μοιάζει να είναι η εμμονή των μπουκ που και φέτος έχει τον πρώτο λόγο (με βάση τις αποδόσεις) για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Ας δούμε παρακάτω την ανάλυση από τον Άρχοντα και στο Arxondasbet.com.

Στον τριπλασιασμό η κατάκτηση

Ας μιλήσουμε λοιπόν με αποδόσεις. Αφού στοίχημα δίχως αποδόσεις δεν υπάρχει. Ο φαβοριτισμός της Σίτι μεταφράζεται με απόδοση στο 3.00. Κι όλα αυτά σε μία χρονιά που δεν είναι καν πρώτη στην Αγγλία, όπως συνέβαινε σε άλλες σεζόν. Κυνηγά αγκομαχώντας την Άρσεναλ και απειλείται και από τη Γιουνάιτεντ. Οι μπουκ όμως εκεί. Την εμπιστεύονται και τη δίνουν στη χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τους 15 ανταγωνιστές της που έχουν μείνει στην κούρσα. Και είναι με διαφορά από το δεύτερο, το πρώτο φαβορί.

Η διαφορά φαίνεται στην τιμή που έχει η δεύτερη ομάδα στις αποδόσεις. Πρόκειται για την Μπάγερν του Νάγκελσμαν. Οι Βαυαροί έχουν τύχη σύμφωνα με τους μπουκ και το ενδεχόμενο αυτό προσφέρεται στο 6.50. Η Μπάγερν είναι ένα τεράστιο μέγεθος, αλλά ούτε εκεί τα κατάφερε ο Γκουαρδιόλα, που έχει πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ μόνο ως προπονητής της Μπάρτσα.

Η Αγία τριάδα

Ξεχωριστός λόγος πρέπει να γίνει για την Παρί. Είναι κι αυτή ένα παρόμοιο φαινόμενο με τη Σίτι. Κι αυτό διότι τα χρήματα είναι πάρα πολλά. Το ρόστερ μοναδικό, αλλά η φανέλα είναι πολύ ελαφριά. Κάτι σαν τους πολίτες δηλαδή. Η Παρί έχει κάνει πλέον την απόλυτη υπέρβαση. Ο Μέσι πλαισίωσε Νεϊμάρ και Εμπαπέ. Τι άλλο να φέρει ο Κελαϊφί στην Πόλη του Φωτός; Ο Μέσι μάλιστα είναι και Παγκόσμιος Πρωταθλητής πλέον. Το θέμα είναι τι θα κάνει ο Γκαλτιέ στον πάγκο. Είναι άπειρος σε αυτό το επίπεδο και φυσικά ότι τα πηγαίνει καλά εντός συνόρων δεν είναι δα και το πιο σοβαρό κριτήριο.

Αουτσάιντερ σε διψήφιες αποδόσεις

Μετά από αυτές τις τρεις ομάδες ανεβαίνουμε σε αποδόσεις από το 10.00 και πάνω. Τον χορό ανοίγει η Λίβερπουλ του Κλοπ. Δεν είναι καθόλου καλή η χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης. Στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως δεν τα πάει καθόλου άσχημα. Η απόδοση για κατάκτηση από τους κόκκινους προσφέρεται στο 12.00 στις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Ακολουθεί η εκπληκτική Νάπολι που πάει φουλ για τον τίτλο στην Ιταλία. Εντύπωση μας κάνει που οι μπουκ την εμπιστεύονται τόσο. Δεν το έχει ξανακάνει ποτέ και γενικά δεν είναι και από τις πλέον βαριές φανέλες. Η απόδοση των παρτενοπέι είναι στο 13.00. Η βασίλισσα Ρεάλ έρχεται στο 15.00 και αυτή η απόδοση προκαλεί. Ο Αντσελότι ξέρει πώς να το κάνει, η Ρεάλ ακόμη καλύτερα και δεν τα πάει και άσχημα μέσα στη σεζόν.

Η Τσέλσι στο 16.00 είναι μία περίπτωση δίχως αξία. Ο Τούχελ δεν είναι πια στο Λονδίνο, ο Πότερ δεν ξέρει τι γίνεται σε αυτά τα λημέρια και οι μεταγραφές που έκανε τον χειμώνα δεν μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση σε τέτοιο βαθμό που να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κόντε και οι άλλοι

Πηγαίνοντας σε αποδόσεις από το 20.00 και πάνω κάνουμε πρώτη στάση στην Τότεναμ του Κόντε. Ο Ιταλός μένει μέχρι να φύγει αλλά στα νοκ άουτ δεν μπορείς να τον ξεγράψεις. Οι σπερς δίνονται στο 22.00. Από εκεί και πάνω ακολουθούν κατά σειρά απόδοσης οι Μπενφίκα, Ίντερ, Μίλαν, Ντόρμουντ, Πόρτο, Λειψία, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Κλαμπ Μπριζ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις