- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επαναφορά στις «εργοστασιακές ρυθμίσεις» για Νάπολι

Ο αγώνας Νάπολι – Αταλάντα ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Serie A, αλλά και συνολικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου.Οι γηπεδούχοι μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα τους από την Λάτσιο την περασμένη εβδομάδα θέλουν να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και νίκες. Το έργο δείχνει εύκολο απέναντι στην «προβληματική»  την φετινή σεζόν Αταλάντα. Ενημερωθειτε για τα προγνωστικα ιταλιασ σήμερα και τις στοιχηματικές αναλύσεις από τη Σεριε Α.

Στον άλλον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς του SerieA, η Μπολόνια υποδέχεται τη Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται ακόμα στην διεκδίκηση μιας ευρωπαϊκής θέσης και θέλουν να εκμεταλλευτούν το σοκ των Λατσιάλι από την ήττα τους από την Άλκμααρ την περασμένη Τρίτη.

ΝΑΠΟΛΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Λάτσιο έδωσε τέλος στο αήττητο στην έδρα της, κερδίζοντας την με 0-1. Αν και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του αγώνα, οι Ρωμαίοι μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία της με ένα μακρινό σουτ στο 67ο λεπτό. Οι Ναπολιτάνοι συνέχισαν να πιέζουν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, αλλά χωρίς να καταφέρουν κάτι, καθώς δύο φορές οι προσπάθειες τους για γκολ σταμάτησαν στα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

Μια ήττα που πλήγωσε το γόητρο της Νάπολι και την προσπάθειά της καταρρίψει ρεκόρ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν βάζει σε κίνδυνο την προοπτική κατάκτησης του πρωταθλήματος. Η απόσταση που την χωρίζει από την Ίντερ είναι στους 15 βαθμούς και δεν είναι καθόλου πιθανό να καλυφθεί. Πλέον εστιάζουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την Άιντραχτ, αν και η νίκη τους με 0-2 στην Γερμανία τους δίνει τον πρώτο λόγο. Σήμερα δεν θα αγωνιστούν ο τιμωρημένος αμυντικός Μάριο Ρούι και οι τραυματίας επιθετικοί Ρασπαντόρι και Λοσάνο.

Στατιστικά Στοιχήματος:Έξι σερί N/G

ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για μια ακόμη αγωνιστική δεν μπόρεσε να σκοράρει και να εκμεταλλευτεί την έδρα της και έχασε ακόμη δύο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Αυτή τη φορά παραχώρησε το 0-0 στην Ουντινέζε. Αιφνιδιάστηκε στην αρχή, αλλά γρήγορα ανέκτησε τον έλεγχο, αλλά σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική. Δίκαιη στο τέλος η ισοπαλία.

Η νέα απώλεια βαθμών έφερε την απόσταση που την χωρίζει από Μίλαν και Ρόμα στους πέντε βαθμούς και μπορεί η τιμή της να αυξηθεί καθώς το έργο της στον ιταλικό Νότο φαντάζει δύσκολο. Πάντως μετά την σημερινή έξοδο, το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν είναι βατό και σίγουρα πιο εύκολο από τις ομάδες που καταδιώκει. Οι μέσοι Χάτεμπουρκαι Κουπμέινερς είναι τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν σήμερα.

Στατιστικά Στοιχήματος:Τέσσερα N/G στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της. Δείτε εδώ τις προβλέψεις από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Νάπολι έχει το προβάδισμα για την νίκη και την ποιότητα για να μην χάσει άλλους βαθμούς. Η Αταλάντα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση της και το πρόβλημα στο σκοράρισμα παραπάνω από εμφανές. Θα πάμε με την απλή νίκη των γηπεδούχων, καθώς η επερχόμενη αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ μας αποτρέπει από το  να την κυνηγήσουμε με κάποιο χάντικαπ.

Να κερδίσει η Νάπολι.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάκιστη εμφάνιση στο Τορίνο και απόλυτα δίκαιη η ήττα από την τοπική ομάδα με 1-0. Από την αρχή του αγώνα βρέθηκε σε θέση άμυνας και δεν έβγαλε αντίδραση ακόμη και όταν στο 22ο λεπτό δέχτηκε το γκολ. Η Τορίνο ήταν αυτή που συνέχιζε να πιέζει και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ  η Μπολόνια έδειχνε συμβιβασμένη με το να έχει μια εντελώς παθητική παρουσία στον αγώνα.

Ο προπονητής της Μπολόνια Τιάγκο Μότα ανέλαβε την ευθύνη τόσο για την εμφάνιση όσο και για την ήττα. Τόνισε όμως ότι με συνεχίζουν την προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη, ακόμη και αν σήμερα αντιμετωπίζουν έναν δύσκολο αντίπαλο. Η Μπολόνια βρίσκεται στην 7η θέση και έχει ακόμη ελπίδες για έξοδο. Μένει απλώς να αποδείξει αν είναι πραγματικές ή απλώς μαθηματικές. Τραυματίες και εκτός αποστολής είναι οι μέσοι Ντομίνγκες και Ορσολίνι.

Στατιστικά Στοιχήματος:Τέσσερα σερί Under 2.5 στην έδρα της.

ΛΑΤΣΙΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετά την μεγάλη νίκη με 0-1 επί της Νάπολι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» ακολούθησε το σοκ από τους Ολλανδούς της Άλκμααρ για το Κόνφερενς Λιγκ. Η Λάτσιο προηγήθηκε και έδειχνε ότι θα μπορέσει ακόμη και να πάρει σκορ ασφαλείας, αλλά έδειξε να μένει από ενέργεια, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-2, δίνοντας ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα στην ρεβάνς.

Σήμερα η Λάτσιο θα επιδιώξει προφανώς να πάρει τους βαθμούς που θα την διατηρήσουν εντός πρώτης τετράδας και στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, αλλά        σίγουρα οι παίκτες της θα έχουν στο μυαλό τους και την ρεβάνς της Ολλανδίας την ερχόμενη Πέμπτη. Δεν θα αγωνιστούν σήμερα ο τιμωρημένος αμυντικός Μάρουσιτς και ο τραυματίας επιθετικός Ιμόμπιλε.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έξι σερί Under 2.5 εκτός έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μπολόνια είναι ομάδα που στην έδρα της σκοράρει με συνέπεια. Κάτι που αναμένουμε να κάνει και σήμερα. Όπως άλλωστε και η Λάτσιο, παρά το γεγονός της απουσίας του καλύτερου επιθετικού της.Θα επιλέξουμε τα γκολ από την επικράτηση ενός εκ των δύο αντιπάλων που φαντάζει επίφοβη.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets.com για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφορίες για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |