- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εποχή ντε λα Φουέντε για την Ισπανία

Ο αγώνας Ισπανία–Νορβηγία ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των προκριματικών του Euro, αλλά και συνολικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου.Οι Ισπανοί έχουν αφήσει πίσω τους το αποτυχημένο – για τα μέτρα τους Μουντιάλ – και τον προπονητή τους Λουίς Ενρίκε και θα επιχειρήσουν ένα νέο ξεκίνημα απέναντι στην αξιόμαχη Νορβηγία.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες με mobile app

Στον άλλον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς των προκριματικών του Euro, η Σκωτία υποδέχεται την Κύπρο. Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν με αρκετές αξιώσεις για να πάρουν την πρόκριση στην τελική φάση του Euro, ενώ αντίθετα οι Κύπριοι θα επιχειρήσουν να παίξουν ένα ρυθμιστικό ρόλο στον όμιλο και όχι αυτόν του σάκου του μποξ.

 

ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν βρισκόταν ανάμεσα στα φαβορί του Μουντιάλ 2022 και μέσα στα γήπεδα του Κατάρ δικαίωσε τον χαρακτηρισμό αυτό. Πέρασε μάλλον εύκολα από τον όμιλο με άνετη νίκη επί της Κόστα Ρίκα, ισοπαλία με την Γερμανία και ήττα από την Ιαπωνία, αλλά το εμπόδιο του Μαρόκο στάθηκε ανυπέρβλητο για αυτούς. Και κάπως έτσι έμεινε εκτός συνέχειας μια μάλλον καλή και σίγουρα ταλαντούχα και ελπιδοφόρα ομάδα.

Μάλλον αυτό ήταν και το σκεπτικό της Ομοσπονδίας που δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Λουίς Ενρίκε. Η ανανέωση στην ισπανική ομάδα ήρθε με την πρόσληψη του Λουίς ντε λα Φουέντε. Ο 62χρονος τεχνικός που στο παρελθόν είχε καθίσει στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο και Αλαβές και προπονούσε μικρότερα κλιμάκια της εθνικής Ισπανίας είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την «Ρόχας» στο Euro 2024.

Στατιστικά Στοιχήματος:Χωρίς νίκη στις τρεις τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις της.

 

ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η πρώτη θέση του ομίλου της κρίθηκε στην τελευταία αναμέτρηση στο Όσλο. Εκεί γνώρισε την ήττα από την Σερβία με 0-2, αλλά την ακολούθησε στην 1η κατηγορία ως δεύτερη, αφήνοντας πίσω Σλοβενία και Σουηδία. Οι Νορνηγοί αποδείχτηκαν κυρίως ομάδα εκτός έδρας, καθώς συγκέντρωσαν 6 βαθμούς εκτός έναντι μόλις τεσσάρων στο γήπεδό τους.

Προφανώς και θα μείνουν ικανοποιημένοι αν και σε αυτόν τον όμιλο καταφέρουν και πάρουν μια από τις δύο πρώτες θέσεις. Θεωρητικά είναι το φαβορί να το κάνουν και σίγουρα το να πάρουν βαθμούς «εκτός προγράμματος» θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως σήμερα σε πρεμιέρα και απέναντι σε μια ομάδα με νέο προπονητή.

Στατιστικά Στοιχήματος:Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της είχαμε G/G.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μέχρι να «μάθουμε»ποια είναι η «νέα Ισπανία» ή ακόμη και αν θα υπάρξει η ομάδα αυτή, άσο στο 1.33 δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε. Οι Νορβηγοί αυτή την εποχή δείχνουν πιο έτοιμοι και θα εμπιστευτούμε την ικανότητά τους να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.Δείτε εδώ τις προβλέψεις από την 1η αγωνιστική των Ομίλων.

 

ΣΚΩΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με μια «λευκή» ισοπαλία με την Ουκρανία σε ουδέτερο γήπεδο στην Κρακοβία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το NationsLeague. Η Σκωτία τερμάτισε την πρώτη θέση του ομίλου κερδίζοντας την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της διοργάνωσης. Έχοντας το απόλυτο στην έδρα της και με όπλο την άμυνα στα εντός – δέχτηκε μόλις ένα γκολ – οι Σκωτσέζοι δεν είχαν πρόβλημα να κερδίσουν τον όμιλο.

Εμφανώς πιο δύσκολο θα είναι το έργο τους στον 1ο όμιλο των προκριματικών του Euro. Ισπανία αρχικά και κατά δεύτερο λόγο η Νορβηγία δείχνουν να είναι τα φαβορί για την κατάληψη των πρώτων δύο προνομιούχων θέσεων. Και πάλι αναμένεται να βασιστεί στους πόντους που θα κερδίσει εντός. Ο προπονητής της Στηβ Κλάρκ ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2026 και αναμένεται να μην κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στην ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση.

Στατιστικά Στοιχήματος:Over 2.5οι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της.

ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν τα κατάφερε καλά στον όμιλο του NationsLeagueκαι υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία. Οι Κύπριοι τερμάτισαν στην τελευταία θέση, κυρίως με ευθύνη της άμυνας τους. Δέχτηκαν 12 γκολ σε έξι αγώνες και με δεδομένο ότι και στην επίθεση δεν ήταν καλύτεροι – μόλις τέσσερα γκολ ενεργητικό – κανέναν δεν εξέπληξε η τελική έκβαση.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραμένει προπονητής και πρόθεση του Γεωργιανού τεχνικού είναι να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο η Κύπρος σε αυτά τα προκριματικά. Πάντως από την εικόνα που είχε στα φιλικά που έγιναν πριν την έναρξη του Μουντιάλ δεν δείχνει ότι θα είναι εύκολο το έργο του. Η Κύπρος κέρδισε το Ισραήλ με 3-2 και έχασε από την Βουλγαρία με 2-0, με την άμυνα να εξακολουθεί να προβληματίζει.

Στατιστικά Στοιχήματος: Over 2.5οι τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Λογικά στην πρεμιέρα των ομίλων οι ομάδες θα έχουν αρκετές αλλαγές και θα χρειάζονται λίγο χρόνο για να μπορέσουν να βρουν ρυθμό. Αλλά τόσο οι πρόσφατες επιδόσεις τους – έστω και αν ήταν σε φιλικά – όσο και το ιστορικό αναμετρήσεων των δύο αντιπάλων μας οδηγούν στα γκολ.

Να σημειωθούν συνολικά δύο ή περισσότερα γκολ.

Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets.com για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφόριες για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |