- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο προς ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Φλώρινας

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα δημόσια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και το τεράστιο ευχαριστώ μου προς τους γιατρούς της ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου Φλώρινας, που με βοήθησαν να ξεπεράσω με άριστο τρόπο το ατύχημα μου. Ευχαριστώ θερμά τον χειρουργό μου κύριο Οικονόμου Δημήτριο , τον κύριο Σπάρταλη Αλκιβιάδη Επιμελητή Α, τον κύριο Προφητηλιώτη Γιώργο ορθοπεδικό επικουρικό, τους ειδικευόμενους ιατρούς κυρίους Φωτιάδη Παντελή και Ρωσόπουλο Γιάννη καθώς επίσης την εξαίρετη αναισθησιολόγο κυρία Ελεούσα Τριανταφυλλίδου.

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους φυσικοθεραπευτές, το νοσηλευτικό προσωπικό της ορθοπεδικής κλινικής όπως και των εξωτερικών ιατρείων, του ακτινολογικού τμήματος, τους νοσηλευτές των χειρουργείων, τους τραυματιοφορείς, τραπεζοκόμους και φυσικά το προσωπικό καθαριότητας. Με αγκάλιασαν όλοι σαν δικό τους άνθρωπο.

Τα λόγια είναι πολύ μικρά και λίγα για αυτούς τους ανθρώπους με Α κεφαλαίο!!!!

Είναι τυχερή η πόλη σας κι όλοι οι Φλωρινιωτες, που έχετε ένα νοσοκομείο με επιστήμονες και υγειονομικούς υπαλλήλους με εξαιρετική κατάρτιση, ήθος και κυρίως ανθρωπιά! Και κοντά σε σας κι εγώ που με δέχτηκαν με αγάπη και μου πρόσφεραν την φροντίδα τους.

Φυλάξτε το ως κόρη οφθαλμού αυτό το διαμάντι γιατί είναι πρότυπο και εφάμιλλο με άριστες ιδιωτικές κλινικές μεγάλων πόλεων!!!! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Με αμέριστη εκτίμηση
Ευαγγελία Παπακώστα