- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου

Την Πέμπτη, 2 και την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν δράσεις ενημέρωσης μαθητών/τριών & εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού σχολείου Αμυνταίου στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και της θεματικής Αγωγής Υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα «Ανάπτυξη – υλοποίηση από το Υπουργείο Υγείας δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού στο πλαίσιο της Αγωγής Υγείας σε Εθνικό Επίπεδο, για το σχολικό έτος 2022-2023».

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου οι νοσηλεύτριες του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου κ.κ. Ειρήνη Θεολογίδου και Άννα Καρανικοπούλου μίλησαν στους/στις μαθητές/τριες των όλων των τάξεων για την «Πρόληψη ατυχημάτων στο σχολείο, στο σπίτι, στο δρόμο, κ.λ.π.».

Ακολούθησε διάλογος, απαντήθηκαν ερωτήσεις των παιδιών και δόθηκαν διευκρινήσεις σε απορίες τους.

Την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 η παρουσίαση επαναλήφθηκε από τη νοσηλεύτρια κ. Ειρήνη Θεολογίδου για τους μαθητές της Ε΄& ΣΤ΄τάξης εμβαθύνοντας τη συζήτηση ακόμα περισσότερο στο θέμα των Πρώτων Βοηθειών. Ευχαριστούμε πολύ το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και προσωπικά, τις κυρίες Ειρήνη Θεολογίδου και Άννα Καρανικοπούλου για την εξαιρετική παρουσίαση! Ευχόμαστε οι δράσεις αυτές να συνεχιστούν προς όφελος της μαθητικής κοινότητας.

Η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου
Μαρία Θεοχάρη