- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου

Η Δ/νση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου, ενόψει της συμμετοχής του σχολείου μας στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ της Ρώμης «9th International Choir and Orchestra Festival in Rome», ευχαριστούν θερμά όλους εκείνους τους παράγοντες που συνέβαλαν στην υλοποίηση του τολμηρού αυτού εγχειρήματος, δεδομένου ότι πρόκειται για τη μοναδική ελληνική εκπροσώπηση από πλευράς δημόσιας εκπαίδευσης αλλά και γενικότερα. Πιο συγκεκριμένα:

1) Τον βουλευτή Ν. Φλώρινας, κο Ιωάννη Αντωνιάδη και τον πρώην βουλευτή, κο Ευστάθιο Κωνσταντινίδη, για το άμεσο ενδιαφέρον που επέδειξαν και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν προκειμένου να συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και να εξασφαλίσουν την πολύτιμη στήριξή του μέσω χρηματικής χορηγίας.

2) Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κο Κων/νο Τασούλα, για την προσωπική του παρέμβαση και την έγκριση εκ μέρους της Βουλής χρηματικής χορηγίας ύψους 10.000 ευρώ για τη στήριξη της προσπάθειάς μας, της οποίας το κόστος, κάτω από άλλες συνθήκες, θα ήταν απαγορευτικό.

3) Τη ΔΕΗ, και συγκεκριμένα τον κο Ιωάννη Αβραμίδη, για την άμεση ευαισθητοποίηση και μεσολάβησή του για την εξασφάλιση εκ μέρους της επιχείρησης χρηματικής χορηγίας ύψους 30.000 ευρώ για τον ίδιο σκοπό.

4) Την επιχείρηση «Σκλαβενίτης Α.Ε.» για την προσφορά δωροεπιταγής 100 ευρώ προς το σχολείο μας.

5) Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου, και ιδιαίτερα τα μέλη του Δ.Σ., για τον καθοριστικό τους ρόλο και τη συμβολή στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας, τονίζοντας τον ρόλο τους στη στήριξη του σχολείου πολύπλευρα, ιδιαίτερα όμως στον οικονομικό τομέα και στην εξασφάλιση των προαναφερθεισών χορηγιών, στην πραγμάτωση των οποίων βοήθησαν καταλυτικά.

Ο Δ/ντής του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου
Νίκος Οικονόμου