- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Για την ανατροπή η Παρί

Ο αγώνας Μπάγερν Μονάχου–Παρί Σεν Ζερμέν ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και συνολικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι τηςΤετάρτης.Οι γηπεδούχοι έχουν υπέρ τους το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά η Παρί είναι μια ομάδα που τουλάχιστον επιθετικά δύσκολα μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Στον άλλον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς του Τσάμπιονς Λιγκ, η Τότεναμ υποδέχεται την Μίλαν. Οι Λονδρέζοι καλούνται να νικήσουν τον κακό αγωνιστικό τους εαυτό και την Μίλαν για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, ενώ για να το πετύχουν αυτό οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να δείξουν ότι ο αγώνας με την Φιορεντίνα ήταν απλώς παρένθεση. Ας δούμε τα προγνωστικά champions league από τα σημερινά παιχνίδια ρεβάνς για την επόμενη φάση.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με εξαίρεση του γκολ του Περέα στο 89ο λεπτό δεν  απειλήθηκε καθόλου από την Στουτγάρδη, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της. από την αρχή του αγώνα οι Βαυαροί είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του παιγνιδιού. Μια υπεροχή που μεταφράστηκε σε γκολ στο 39ο και 62ο λεπτό. Σημείο που ουσιαστικά έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της. το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν λίγο πριν τη λήξη.

Νίκη που κράτησε την Μπάγερν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ντόρντμουντ. Και μάλλον της δίνει και τον πρώτο λόγο στο να τερματίσει και φέτος πρώτη στο πρωτάθλημα. Λογικά σήμερα δεν θα προσπαθήσει να κάνει διαχείριση με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά να καθαρίσει με την πρόκριση όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ο βασικός τερματοφύλακας Νόϊερ και ο αμυντικός Ερντάντες είναι τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν, όπως και ο τιμωρημένος Παβάρντ.

Στατιστικά Στοιχήματος:Μόνο η αναμέτρηση με την σημερινή αντίπαλο της ήταν under 2.5 από τις τελευταίες επτά αναμετρήσεις της.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φιλοξένησε την Ναντ και όλα έδειχναν ότι θα περάσει ένα ήρεμο βράδυ. Πριν συμπληρωθεί το 20ο λεπτό οι Παριζιάνοι ήδη προηγούνταν με 2-0 και όλα έδειχναν ότι θα εξασφάλιζαν μια ακόμη εύκολη νίκη. Η Ναντ αντέδρασε άμεσα και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα μέσα σε 20 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί δεν έκανε λάθη και ούσα σοβαρή μπόρεσε να πετύχει άλλα δύο γκολ και να πάρει τελικά και δίκαια τους τρεις βαθμούς.

Η νίκη την έφερε ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος Γαλλίας, αλλά για την Παρί το μεγάλο απωθημένο είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σε δυσχερή θέση μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι αποφασισμένη και πλέον και σε αγωνιστική φόρμα για να μπορέσει να κάνει την ανατροπή στο Μόναχο. Δεν θα την βοηθήσει ένας από τους μεγάλους αστέρες της, ο Νεϋμάρ που είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί, όπως και ο αμυντικός Κιμπεμπέ.

Στατιστικά Στοιχήματος: Με εξαίρεση τον αγώνα με την Μπάγερν, στις υπόλοιπες επτά αναμετρήσεις της σημειώθηκε Over2.5.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σύμφωνα με την λογική, αλλά και τους μπουκ, το παιχνίδι δεν κινηθεί στο τέμπο του πρώτου αγώνα. Η Παρί πρέπει να επιτεθεί και η άμυνά της σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εγγυηθεί το μηδέν. Ειδικά απέναντι στους Βαυαρούς. Θα ποντάρουμε σε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Να σημειωθούν περισσότερα από τρία γκολ. Δείτε εδώ τις στοιχηματικές μας προβλέψεις.

ΤΟΤΕΝΑΜ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την κακή της αγωνιστική κατάσταση μετά την ήττα από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, επιβεβαίωσε και η παρουσία της στην αναμέτρηση με την Γουλβς. Για ένα ακόμη 90λεπτο δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ και γνώρισε την απόλυτα δίκαιη ήττα με 1-0. Μια ήττα που έφερε την Λίβερπουλ πιο κοντά της και αύξησε την αμφιβολία αν θα μπορέσει να κρατήσει μια από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Σήμερα πάντως θα πρέπει να διαχειριστεί την πορεία της και το όποιο μέλλον της στην φετινή διοργάνωση. Στην έδρα της καλείται να «θυμηθεί» πως είναι να σκοράρεις και να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Δύσκολο εγχείρημα, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό δίνει μεγάλη βάση στην άμυνά της. Γιορίς, Μπεντακούρ και Ντιέρ είναι τραυματίες και δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Στατιστικά Στοιχήματος:Πέντε σερί N/G

ΜΙΛΑΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ήττα στο «Αρτέμιο Φράνκι» από την Φιορεντίνα με 2-1. Κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στο πρώτο ημίχρονο, αν και οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Στην αρχή όμως του δευτέρου δέχτηκε το πρώτο γκολ με πέναλτι. Ο προπονητής Στέφανο Πιόλι έκανε τρεις αλλαγές στο 66ολεπτό θέλοντας να τονώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του, αλλά στην πραγματικότητα την έκανε πιο ευάλωτη στην άμυνα. Σε μια αντεπίθεση η Φιορεντίνα έκανε το 2-0 και το μόνο που κατάφερε η Μίλαν είναι να μειώσει ένα λεπτό πριν τη λήξη των καθυστερήσεων.

Μια ήττα που την έριξε εκτός 4άδας – ισοβαθμεί με την Ρόμα – και την απομάκρυνε επίσης και από την 2η θέση που είναι ο πλέον ρεαλιστικός στόχος για τους Μιλανέζους. Στην διεκδίκηση της οποίας θα ξαναμπεί σε λίγα 24ωρα, καθώς αυτό που οφείλει να κάνει σήμερα είναι να επανέλθει στην αμυντική της συνέπεια και να διατηρήσει το προβάδισμα του πρώτου αγώνα. Οι αμυντικοί Ντάβιντε Καλάμπρια και Αλεσάντρο Φλορέντσι, αλλά και ο μέσος Ισμαέλ Μπενασέρ είναι τραυματίες και δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας.

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα N/G στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αντίθετα με το άλλο ματς της βραδιάς, στο Λονδίνο περιμένουμε ένα πιο κλειστό αγώνα, με την τακτική να κυριαρχεί. Τουλάχιστον οι φιλοξενούμενοι θα επιχειρήσουν να το πάνε εκεί. Και με δεδομένο ότι η Τότεναμ δεν σκοράρει με άνεση τελευταία, το να μην έχουμε νικητή στο πρώτο ημίχρονο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Να λήξει ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο.

Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets.com για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφορίες για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |