- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Γκολ και θέαμα στο Ντόρντμουντ

Ο αγώνας Μπορούσια Ντόρντμουντ – Λειψία ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Bundesliga, αλλά και συνολικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής με έμφαση στα προγνωστικά Γερμανίας. Οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν στην κορυφή της κατηγορίας με την Μπάγερν και η Λειψία προσπαθεί να μείνει στο κυνήγι τους.

Στον άλλον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς της SerieA, η Νάπολι υποδέχεται την Λάτσιο. Η γηπεδούχος έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει τον τίτλο, αναζητά να σπάσει ρεκόρ της κατηγορίας και να προσφέρει θέαμα στους οπαδούς της. σε αυτό μπορεί να συνεισφέρει και η Λάτσιο, κάτι που κάνει συστηματικά όταν επισκέπτεται το «Ντιέγκο Μαραντόνα»

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Χόφενχαϊμ επικρατώντας της γηπεδούχου με 0-1. Αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού, η άρτια αμυντική οργάνωση της Χόφενχαϊμ δεν τους επέτρεψε να κάνουν το παιχνίδι τους. Και η Ντόρνμουντ προσαρμόστηκε, πέτυχε το 0-1 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και πέρασε ολόκληρο το δεύτερο φροντίζοντας να μην παραβιαστεί η δική της εστία. Και τελικά το κατάφερε.

Πέτυχε μια νίκη που την κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας – ισόβαθμη με την Μπάγερν Μονάχου –και μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Όχι άδικα, καθώς μέσα στον αγωνιστικό χώρο έχει αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες. Αρκεί να τις εμφανίσει και με ομάδες από το πάνω ράφι. Όπως η αποψινή της αντίπαλος. Οι επιθετικοί Ζιλιέν Ντουρανβίλ, Καρίμ Αντεγέμι και Γιουσουφά Μουκοκό, όπως και ο αμυντικός Ματέου Μορέι είναι τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν σήμερα.

Στατιστικά Στοιχήματος: Over4.5οι τρεις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της στην Μπουντεσλίγκα.

ΛΕΙΨΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαφώς και δίκαιη η επικράτηση της επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αν και στο τέλος παραλίγο να χαθεί όλη της η προσπάθεια. Η Λειψία μπήκε δυνατά και εκμεταλλευόμενη κάθε ευκαιρία που της παραχωρήθηκε, μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα με 2-0 με την συμπλήρωση του 40ου λεπτού. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της έδειξαν ότι επαναπαύονται από το προβάδισμα, και αυτοί της Άιντραχτ το εκμεταλλεύτηκαν και πέρασαν στην επίθεση. Κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά όσο και αν προσπάθησαν στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να πετύχουν άλλο ένα γκολ και το τελικό 2-1 έδωσε τους βαθμούς στην Λειψία.

Αποτέλεσμα που την κρατάει κοντά στις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η απόσταση που την χωρίζει από την Μπάγερν και τη σημερινή αντίπαλό της είναι 4βαθμοί και όσο παραμένει κοντά τους, διατηρεί τις ελπίδες και φιλοδοξίες της. Ο αμυντικός Ντιαλό, οι μέσοι Φόρσμπεργκ και Λάιμερ, αλλά και ο επιθετικός Όλμο είναι τραυματίες και δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα τους σε αυτή την σημαντική αναμέτρηση.

Στατιστικά Στοιχήματος: Over2.5οι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ντόρνμουντ «πατάει» καλά τον τελευταίο καιρό και αυτό φαίνεται τόσο στην απόδοση της όσο και στα αποτελέσματά της. Αλλά είναι Ντόρντμουντ και δεν μπορείς να της έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Σε ένα παιχνίδι που ακόμη και αν «ανοίξει» έχει πολύ τακτική μέσα του, θα εμπιστευτούμε την φιλοξενούμενη που έχει δείξει ότι τα καταφέρνει καλύτερα στον τομέα αυτό.

Να κερδίσει η Λειψία.

ΝΑΠΟΛΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν αντιμετώπισε απολύτως κανένα πρόβλημα να πάρει τους τρεις βαθμούς στην έδρα της Σπέτσια. Ξεκινώντας τον αγώνα με κεκτημένη ταχύτητα, μπόρεσε να κάνει το 2-0 στο 28ο λεπτό και ουσιαστικά να «καθαρίσει» από εκείνο το λεπτό το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά στη συνέχεια, όσο και αν ανέβασαν την απόδοση τους. Το μόνο που «κέρδισαν» ήτανμια αποβολή του Μάριο Ρούι.

Η υπόθεση τίτλος έχει πια κριθεί για την Νάπολι και για το υπόλοιπο της σεζόν αναμένεται να αφιερωθεί στο κυνήγι σχετικών ρεκόρ της λίγκας, αλλά και μια διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και  με την απόδοση της τίποτα από τα δύο δεν φαντάζει απίθανο. Έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση από την Άιντραχτ, μπορεί να περιμένει το επόμενο εμπόδιο. Εκτός από τον αμυντικό Μάριο Ρούι που αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα, θα λείψει και ο επιθετικός Ρασπαντόρι.

Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει δεχτεί γκολ στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της (τρία 2-0 και δύο 3-0)

ΛΑΤΣΙΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αν και δύσκολα μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Σαμπντόρια στο «Ολύμπικο». Η Λάτσιο είχε την πρωτοβουλία απέναντι στους αδύναμους Γενοβέζους, αλλά δεν είχε το γκολ. Οι προσπάθειες της δεν γινόταν γκολ κυρίως εξαιτίας του τερματοφύλακα τςη Σαμπντόρια, ο οποίος όμως τελικά νικήθηκε στο 80ο λεπτό και η ομάδα της πρωτεύουσας μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Και σε συνδυασμό με την ήττα της άλλης ομάδας της Ρώμης, η Λάτσιο μπόρεσε να επιστρέψει στην 4η θέση της βαθμολογίας. Που είναι ένας από τους φετινούς στόχους, με τον δεύτερο να είναι η κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ. Στο πλαίσιο του οποίου υποδέχεται για την φάση των «16» την Άλκμααρ την ερχόμενη Πέμπτη. Εκτός από τον τιμωρημένο αμυντικό Καζάλε δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών, με αρκετούς παίκτες να επιστρέφουν από τραυματισμούς.

Στατιστικά Στοιχήματος: Πέντε σερί N/G.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η φετινή Νάπολι δεν έχει αντίπαλο εντός των συνόρων. Και απόλυτα φυσιολογικά η απόδοση του άσου είναι προσαρμοσμένη σε αυτά τα δεδομένα. Λογικό, αλλά στοιχηματικά ασύμφορο. Θα πάρουμε το ρίσκο να συμβεί αυτό, αλλά με τους Λατσιάλι να βρίσκουν δίχτυα.

Να κερδίσει η Νάπολι και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets.com για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφορίες για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |