- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

ΚΚΕ: Καταγγελία βανδαλισμού στα γραφεία της ΤΕ Φλώρινας

Στα κρυφά και στις σκιές για να μην τους δει κανείς, θρασύδειλοι φασίστες, προχώρησαν στο βανδαλισμό της πινακίδας στα γραφεία της ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ. Αυτή η ενέργεια έρχεται σε μια περίοδο που το ΚΚΕ με τα μέλη του πρωτοστάτησαν στη συγκέντρωση ενάντια στην παρουσία φασιστών στην πόλη, στις απεργιακές συγκεντρώσεις, στα συλλαλητήρια που αναδεικνύουν τις διαχρονικές κυβερνητικές ευθύνες για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη καθώς και σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εργατική τάξη και ο λαός της περιοχής.

Αναδεικνύεται ότι τους εξοργίζει η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ γιατί στοχεύει στον πυρήνα του συστήματος. Αυτό είναι που τους ενοχλεί καθώς και οι αγωνιστικές παραδόσεις της περιοχής που είναι άρρηκτα δεμένες με την ιστορία και την ηρωική πορεία του Κόμματός μας και αυτό το αναγνωρίζει ο κόσμος.

Τέτοιου είδους ενέργειες απέναντι στο ΚΚΕ, αποδεικνύουν μόνο το φόβο και το μίσος για την πρωτοπόρα δράση του. Στοχεύουν στον ίδιο το λαό, επιτιθέμενοι σε όσους πρωτοστατούν στην οργάνωση του. Απαντιούνται όμως ήδη αυτήν την περίοδο στη συμπόρευση χιλιάδων με τους κομμουνιστές για να σωθούν τα σπίτια του λαού, για να αντιμετωπίσει ο λαός το μεγάλο κύμα ακρίβειας και όχι μόνο. Θα απαντηθούν ακόμα πιο μαζικά με ένα ισχυρό ΚΚΕ.