- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κλειστό «Κλάσικο», ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα

Ο αγώνας Μπαρτσελόνα–Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της La Liga, αλλά και συνολικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής.Δεν χρειάζονται λόγια για να αντιληφθεί κάποιος για το πόσο σημαντικό είναι ένα «Κλάσικο», αλλά όταν μπορεί να κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή, η ένταση ανεβαίνει.

 

Δείτε εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος στο κουπόνι σήμερα από ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Στον άλλον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς της SerieA, η Ίντερ υποδέχεται τη Γιουβέντους στο «DerbyD’ Italia». Εδώ δεν κρίνεται ένας τίτλος, όπως στην Βαρκελώνη, αλλά είναι ίσως το πιο σημαντικό ματς της Ιταλίας διαχρονικά. Όχι ότι δεν υπάρχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον…

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρίτη σερί νίκη με 1-0. Για μια ακόμη φορά η ομάδα του Τσάβι έδειξε το απόλυτα κυνικό της πρόσωπο. Αυτή τη φορά στο «Σαν Μαμές» του Μπιλμπάο απέναντι στην Αθλέτικ. Αυτό που φρόντισαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι είναι να περιορίσουν τα ατού μιας έτσι και αλλιώς μέτριας τον τελευταίο καιρό Μπιλμπάο. Είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και με γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μπόρεσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Με την ευρωπαϊκή πορεία φέτος να τελειώνει μάλλον νωρίς, η Μπαρτσελόνα στρέφεται στην κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων. Και στις δύο εμπόδιο στέκεται η Ρεάλ. Σήμερα για το πρωτάθλημα και στις 5 Απριλίου στην ρεβάνς του Κυπέλλου. Και αν για το Κύπελλο έχει υπέρ της το 0-1 του Μπερναμπέου, στο πρωτάθλημα αισθάνεται ασφάλεια με τους 9 βαθμούς διαφορά. Τους οποίους και θα επιχειρήσει αρχικά να διατηρήσει. Εξακολουθούν να μην υπολογίζονται οι Πέδρι και Ντεμπελέ.

Στατιστικά Στοιχήματος:Οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της έληξαν με 1-0(τρεις νίκες και μια ήττα).

 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την περασμένη Τετάρτη υποδέχτηκε την Λίβερπουλ στην ρεβάνς του 2-5 του «Άνφιλντ». Η πρόκριση  είχε κριθεί από τον πρώτο αγώνα, οπότε οι Μαδριλένοι είχαν το μυαλό τους περισσότερο στην σημερινή αναμέτρηση. Πέραν του γοήτρου, μια νίκη σήμερα στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου της θα της δώσει ξανά ελπίδες για το πρωτάθλημα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εστιάσει στους άλλους δύο στόχους.

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορεί κάποιος να «ψυχολογήσει» την φετινή Ρεάλ. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητά της, αλλά υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που αυτή δεν κάνει την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο. Όπως για παράδειγμα στην αναμέτρηση με την Μπέτις την προ-προηγούμενη αγωνιστική. Και είναι κάτι τέτοιοι αγώνες που ευθύνονται για την διαφορά των 9 βαθμών που την χωρίζει από την Μπαρτσελόνα. Στα μεγάλα ματς βέβαια βλέπουμε την «κανονική» Ρεάλ. Αμφίβολος ο Μπενζεμά, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί, έστω και ως αλλαγή.

Στατιστικά Στοιχήματος:Τέσσερα από τα τελευταία εκτός έδρας ματς της για την LaLigaέληξαν με N/G.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ρεάλ βρίσκεται ουσιαστικά μπροστά στην τελευταία της ευκαιρία να μπει στο κόλπο του πρωταθλήματος. Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της θα προσέξει αρχικά να μην χάσει. Περιμένουμε ένα προσεκτικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, αλλά θεωρούμε ότι από ένα γκολ το έχουν οι δύο αντίπαλοι.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.Δείτε εδώ προβλέψεις από τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

ΙΝΤΕΡ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε την Πόρτο στην ρεβάνς το 1-0 στην έδρα της. από την αρχή φάνηκε ότι σκοπός της ήταν να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και να «χτυπήσει» μόνο με αντεπιθέσεις. Μια τακτική που έδειχνε να πετυχαίνει, καθώς και ιδιαίτερη πίεση δεν αισθανόταν και κάποιες ευκαιρίες έχασε. Στο τέλος του αγώνα όμως η πίεση των γηπεδούχων έγινε ασφυκτική και η Ίντερ πήρε την πρόκριση με το 0-0 μόνο και μόνο επειδή οι επιθετικοί της Πόρτο δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα σε μια εκπληκτική τριπλή ευκαιρία που είχαν στις καθυστερήσεις.

Οι 18 βαθμοί που την χωρίζουν από την Νάπολι δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι δεν υπάρχουν ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μιλανέζους. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα επιχειρήσουν απλώς να διατηρήσουν την δεύτερη θέση προκειμένου να έχουν καλύτερη εκκίνηση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Και φυσικά θα στρέψουν την προσοχή τους στο φετινό. Εκτός του μακροχρόνια απόντα Ντάλμπερτ, στην αναμέτρηση με την Πόρτο τραυματίστηκε και ο αμυντικός Ρόμπιν Γκόζενς, ενώ θα απουσιάσει και  ο Μπαστόνι.

Στατιστικά Στοιχήματος:N/Gοι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις της για το ιταλικό πρωτάθλημα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας και στον δεύτερο αγώνα επί της Φράιμπουργκ με 0-2. Η Γιουβέντους θύμισε την ομάδα του παρελθόντος με μια κυριαρχική εμφάνιση που δεν επέτρεπε στους Γερμανούς να την απειλήσουν. Όταν μάλιστα η Φράιμπουργκ έμεινε με δέκα παίκτες στο 44΄ και στο αμέσως επόμενο λεπτό η Γιούβε έκανε το 0-1 τα πάντα τελείωσαν.

Εντός των συνόρων είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Τορίνο. Ενώ με τις ομάδες που βρίσκονται από την μέση και κάτω του βαθμολογικού πίνακα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, με τις υπόλοιπες ή χάνει βαθμούς ή κερδίζει εξαιρετικά δύσκολα. Βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων αυτή τη στιγμή και για να μπορέσει να παίζει στην Ευρώπη θα πρέπει να καλύψει διαφορά 7 βαθμών ή να κατακτήσει το Γιουρόπα. Ή το Κύπελλο Ιταλίας αποκλείοντας την σημερινή της αντίπαλο. Πολλές οι απουσίες σήμερα, ξεχωρίζουν αυτές των Πογκμπά, Μπονούτσι και Άλεξ Σάντρο, ενώ απών θα είναι και ο Μόιζε Κιν που αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικά Στοιχήματος: N/Gοι πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κίνητρο έχουν και οι δύο. Ίσως λίγο πιο «πιεστικό» η Γιουβέντους που προσπαθεί να εξασφαλίσει την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της επόμενης χρονιάς και μέσω πρωταθλήματος.Αποτελεί όμως ένα από τα ντέρμπι της Ιταλίας και καμία ομάδα δεν θέλει να αποχωρήσει ηττημένη.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets.com για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφορίες για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |