- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μάχες κατάταξης στην Ευρωλίγκα

Ο αγώνας Εφές – Βίρτους Μπολόνια ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας, αλλά και συνολικά από το μπασκετικό κουπόνι της Πέμπτης.Η Εφές συνεχίζει τις προσπάθειες της για να μπει στην πρώτη 8άδα και ο σημερινός αντίπαλος αναμένεται να την «βοηθήσει»στον σκοπό αυτό. Η Μπολόνια δεν δείχνει ικανή και δεν έχει και το κίνητρο να κοντράρει τους πρωταθλητές. Βρείτε τις διαθέσιμες αγορές μέσα από την stoiximan app εφαρμογή για mobile συσκευές.

Στον άλλον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς της Ευρωλίγκα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει την Ολίμπια Μιλάνο. Οι Ισραηλινοί είναι σε φόρμα και θέλουν τη νίκη που σε συνδυασμό με κάποια άλλα αποτελέσματα μπορούν να την ανεβάσουν περισσότερο στην τελική κατάταξη.

ΕΦΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι δύο απανωτές ήττες από Παρτιζάν και ειδικά από την Άλμπα Βερολίνου έδωσαν στον αγώνα της Εφές με την Ολίμπια Μιλάνο χαρακτήρα τελικού. Και η ομάδα του Αταμάν ανταπεξήλθε με τον καλύτερο τρόπο. Κέρδισε τους Ιταλούς με 89-69 έχοντας σε εκπληκτική ημέρα τον Κλάιμπερν και τον Λάρκιν. Ειδικά ο Αμερικανός φόργουορντ στην πρώτη περίοδο με τρία τρίποντα και εκπληκτικές άμυνες έδειξε στην Ολίμπια ότι δεν είχε κάποια τύχη.

Μια ήττα που έδωσε παράταση στην ελπίδα για τους Τούρκους, αλλά δεν άλλαξε δραματικά την κατάσταση. Η Μπασκόνια εξακολουθεί να έχει μια νίκη περισσότερη και την μεταξύ τους ισοβαθμία. Και για να μπορέσει η Εφές να έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της, θα πρέπει να τελειώσει την σεζόν με το απόλυτο των νικών. Λογικά σήμερα δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Δεν θα αγωνιστεί ο σέντερ Ντάνστον.

Στατιστικά Στοιχήματος:Έχει σημειώσει πάνω από 80 πόντους στις τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της εντός έδρας.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν κατάφερε ποτέ να ακολουθήσει τον ρυθμό των Ισραηλινών. Η Μακάμπι από την πρώτη στιγμή μπήκε επιθετικά και οι Ιταλοί δεν είχαν το αντίδοτο. Και στην άμυνα δεν κατάφεραν να περιορίσουν τους γηπεδούχους που σούταραν με εκπληκτικά ποσοστά επιτυχίας και επιθετικά ήταν ιδιαίτερα αποδιοργανωμένοι. Ο γενικότερος εκνευρισμός της φάνηκε και από την αντίδραση του Σενγκέλια προς τους οπαδούς της Μακάμπι. Ο Γεωργιανός σέντερ κινήθηκε επιθετικά προς μερίδα θεατών που τον αποδοκίμαζε.

Η απειρία της ομάδας σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως η Ευρωλίγκα φάνηκε, καθώς η Μπολόνια στην πρώτη της εμφάνιση δεν μπόρεσε ποτέ να αποκτήσει διάρκεια και να μείνει με προσήλωση στον στόχο της 8άδας. Αν και το ρόστερ της αποτελείται από έμπειρους παίκτες δεν είχε την απαιτούμενη συνοχή. Δεν θα αγωνιστεί και σήμερα ο Τεόντοσιτς.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σημειώσει 80 ή περισσότερους πόντους στα τρία από τα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν και ο Αταμάν έχει δηλώσει ότι η ομάδα του είναι εκτός συνέχειας, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η Εφές θα παλέψει κάθε αγώνα της προκειμένου τελικά να συμμετάσχει στα πλέι-οφς. Και ειδικά απέναντι στην απογοητευμένη και χωρίς τον βασικό της γκαρντ Μπολόνια έχει τον πρώτο λόγο.

Να κερδίσει η Εφές με χάντικαπ 12.5 πόντους. Δείτε εδώ τις προβλέψεις από αγώνες της Ευρωλίγκας.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήθελε την νίκη στον αγώνα με την Μπολόνια και το έδειξε από την αρχή και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Βγήκε δυνατά στο παρκέ και κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία είναι η αλήθεια να επιβάλει τον ρυθμό της. Εύστοχη, πιεστική στην άμυνα και με έλεγχο των ριμπάουντ δεν έδωσε την δυνατότητα στους Ιταλούς να σκεφτούν ότι θα μπορέσουν να φύγουν με την νίκη από την έδρα τους. Το τελικό 111-80 είναι απολύτως ενδεικτικό του τι έγινε το απόγευμα της Τρίτης.

Αξιοποιώντας κυρίως την έδρας της η Μακάμπι έχει μεταβληθεί από ομάδα που πάλευε για μια θέση στην 8αδα σε ομάδα που πλέον διεκδικεί ένα καλύτερο πλασάρισμα. Η ομάδα του Κάτας βρήκε την φόρμα της την πλέον κατάλληλη στιγμή και πλέον δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αποτελεί επιθυμητό αντίπαλο στα πλέι-οφς. Τυπικά πάντως δεν έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή, κάτι που υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει σήμερα. Θα αγωνιστεί χωρίς τον Πόιθρες.

Στατιστικά Στοιχήματος: Στους τελευταίους δέκα εντός έδρας αγώνες έχει ξεπεράσει τους 80 πόντους στους εννέα.

ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όνειρο ήταν και πάει. Ένα σερί νικών έδωσε ελπίδες στους Ιταλούς ότι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν το κακό ξεκίνημα και τελικά να προκριθούν στην post-season, αλλά στον μεγαλύτερο αγώνα της σεζόν έχασαν εύκολα από την Εφές με 89-69. Οι Ιταλοί δεν βρήκαν ποτέ απάντηση στον επιθετικό οίστρο των πρωταθλητών και η ήττα ήρθε μάλλον φυσιολογικά.

Καθαρά μαθηματικά βέβαια δεν έχουν αποκλειστεί, αλλά το άσχημο για αυτούς είναι ότι πλέον η υπόθεση  δεν βρίσκεται στα χέρια τους. Ακόμη και αν τελειώσουν την σεζόν με ακόμη ένα σερί νικών, θα πρέπει να ευνοηθούν από σειρά αποτελεσμάτων για να μπορέσουν να τερματίσουν εντός πρώτης 8άδας. Και σε έδρες όπως το Τελ Αβίβ, απέναντι σε φορμαρισμένες ομάδες όπως η Μακάμπι, μόνο εύκολος στόχος δεν είναι. Ο Ντατόμε θα είναι και σήμερα εκτός αποστολής, όπως και ο Πάνγκος.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σημειώσει 80 ή περισσότερους πόντους στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αρχική σκέψη ήταν το ποντάρισμα στο σύνολο των πόντων. Αλλά το χαμηλό line στην νίκη των γηπεδούχων φαίνεται πιο ελκυστικό. Οι απογοητευμένοι Ιταλοί δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν μέχρι το τέλος τον φρενήρη ρυθμό που δίνει η Μακάμπι στην έδρα της.

Να κερδίσει η Μακάμπι με χάντικαπ -7.5 πόντους.

Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets.com για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφορίες για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |