- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μια δημόσια συγνώμη…

Στο neaflorina είχαμε αποφασίσει από την αρχή να υπάρχει μια σχετική ελευθερία στον σχολιασμό των αναρτήσεων, αρκεί βέβαια να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που επιτρέπονται ανώνυμα σχόλια (αρκεί να μην είναι προσβλητικά, υβριστικά ή συκοφαντικά).

Παράλληλα, είχαμε δεσμευτεί πως θα διαγράφονται σχόλια, αν οποιοσδήποτε νοιώσει ότι θίγεται από αυτά και φυσικά ανήκουν στις ως άνω κατηγορίες.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται δυστυχώς το φαινόμενο ορισμένοι να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας ονοματεπώνυμα άλλων σχολιαστών, δημιουργώντας έτσι σύγχυση, αλλά και προσβάλλοντας κατά κάποιον τρόπο αυτούς που επέλεξαν να σχολιάσουν επώνυμα. Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε στη διαγραφή σχολίων και ζητούμε συγνώμη για όλη αυτή την κατάσταση, τόσο από τον κ. Γεώργιο Κυριακού (το όνομα του οποίου χρησιμοποιήθηκε από άλλον σχολιαστή και λανθασμένα δημοσιεύτηκε αρχικά), όσο και από το σύνολο των αναγνωστών μας.

Με δεδομένη αυτήν την κατάσταση και επειδή οι καιροί είναι… πονηροί, ο τρόπος σχολιασμού των αναρτήσεων θα αλλάξει το επόμενο διάστημα, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα.