- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νίκη για να «κλειδώσουν» θέση θέλουν οι Χιτ

Ο αγώνας Τορόντο Ράπτορς–Μαϊάμι Χιτξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του ΝΒΑ, αλλά και συνολικά από το μπασκετικόκουπόνι τηςΤετάρτης.Από τους δύο αντιπάλους πιο μεγάλο ενδιαφέρον για επικράτηση έχει το Μαϊάμι, προκειμένου να μπορέσει να πάρει στην 6η θέση. Στόχος που δεν έχει απεμπολήσει και το Τορόντο, ακόμη και αν έχει κάποια απόσταση.

Δείτε εδω τα τελευταία προγνωστικά nba σήμερα.

Στον άλλον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς του ΝΒΑ, οιΓκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αντιμετωπίζουν τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς. Ένας εξαιρετικά σημαντικός αγώνας και για τους δύο αντιπάλους, καθώς στην «ρευστή» Δύση πλέον κάθε νίκη είναι σημαντική για την τελική κατάταξη.

ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προς το τέλος της κανονικής περιόδου επιχειρεί να «χτίσει» ένα νικηφόρο σερί. Μετά από την νίκη επί των αδιάφορων Πίστονς, επικράτησε και επί της ομάδας της πρωτεύουσας, των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς με 114-104. Πιο άνετη από ότι δείχνει το τελικό σκορ η επικράτηση, καθώς οι Καναδοί ήταν απόλυτα κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο και το μόνο που κατάφερε η Ουάσινγκτον είναι να επικρατήσει στην τρίτη περίοδο.Στην τέταρτη οι Ράπτορς πήραν τον έλεγχο και πάλι και έφτασαν στην νίκη.

Η οποία ήταν η 37ηκαι σε μεγάλο βαθμό τους εξασφαλίζει την συμμετοχή στην postseason. Όχι όμως κατά τα φαινόμενα και την απευθείας εισαγωγή στα πλεί-οφς, αφού το πιθανότερο είναι να προσπαθήσουν μέσω των play-ins. Όπως και να έχει θα το παλέψουν, αλλά οι τρεις νίκες που τους χωρίζουν από τον σημερινό τους αντίπαλο και του Νετς δύσκολα θα καλυφθεί. Μπάντον και Πόρτερ είναι τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν.

Στατιστικά Στοιχήματος:Έχει σημειώσει πάνω από 110 πόντους στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις του εντός έδρας.

ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν τα κατάφερε απέναντι στους Νετς και γνώρισε την ήττα με 100-129. Μια απόλυτα δίκαιη ήττα, καθώς το Μαϊάμι μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικό μόνο στην πρώτη περίοδο. Στη συνέχεια οι Νετς μπόρεσαν να ελέγξουν τον ρυθμό και με όπλο τους την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο – το Μαϊάμι σε αυτό το διάστημα σκόραρε  μόλις 31 πόντους – κατάφερε να πάρει τελικά την νίκη.

Το αποτέλεσμα έφερε τους δύο αντιπάλους ισόβαθμους στις 40 ήττες – στην σχετική ισοβαθμία υπερτερούν οι Νετς – και κρατά ανοιχτή την αγωνία για το ποια από τις δύο ομάδες θα μπορέσει να πάρει την 6η προνομιούχο θέση. Το Μαϊάμι έχασε την ευκαιρία να την «καθαρίσει» και πλέον πρέπει να πάρει όσες περισσότερες νίκες μπορεί. Χωρίς τον Σέρβο σέντερ Νίκολα Γιόβιτς και τον επίσης τραυματία Ζέλερ σήμερα.

Στατιστικά Στοιχήματος:Έχει σημειώσει 100 ή περισσότερους πόντους στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Έχοντας ουσιαστικά προκριθεί και οι δύο ομάδες στα πλεί-οφς, αυτό που στην πραγματικότητα κυνηγούν στις επτά αγωνιστικές που απομένουν είναι να μπορέσουν να τερματίσουν στην πρώτη 6άδα. Αναμένουμε έναν ακόμη ανοιχτό αγώνα με τις επιθέσεις να παίζουν τον κύριο ρόλο.

Να σημειωθούν συνολικά 222 ή περισσότεροι πόντοι.

ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΪΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Μινεσότα τερμάτισε ένα μίνι σερί τριών νικών για τους Γουόριορς. Οι Τίμπεργουλβς έφυγαν νικητές από το ChaseCenterμε 96-99 κυρίως γιατί μπόρεσαν να τιθασεύουν το επιθετικό ταλέντο των γηπεδούχων. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Γουόριορς δεν ξεπέρασαν τους 30 πόντους σε καμία περίοδο, ενώ το μόνο που χρειάστηκε να κάνουν οι Τίμπεργουλβς είναι να κερδίσουν την τρίτη περίοδο, στην οποία οι Γουόριορς έμειναν κάτω από 20 πόντους.

Η ομάδα του Κερ ισοβαθμεί με Σανς και Κλίπερς στις 39 νίκες και μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα να τερματίσει εντός των πρώτων έξι ομάδων της Δύσης. Αρκεί βέβαια να μην έχει και άλλα βράδια με επιθετικά μπλακ-άουτ, όπως αυτό με την Μινεσότα και να αρχίσει να λειτουργεί πιο επιθετικά όχι μόνο ο Κάρυ, αλλά και τα υπόλοιπα όπλα τους. Ο έμπειρος φόργουρντ Αντρέ Ιγκουοντάλα θα είναι εκτός για ακόμη έναν αγώνα, όπως και οι Ρόλινς και Χίγκινς.

Στατιστικά Στοιχήματος: Στους τελευταίους δέκα εντός έδρας αγώνες έχει ξεπεράσει τους 100 πόντους στους εννέα, και αυτούς τους κέρδισε.

ΝΙΟΥ ΟΡΛΕΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με μια ακόμη εξαιρετική επιθετική παράσταση μπόρεσε να πάρει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. Θύμα της αυτή τη φορά οι Κλίπερς που ηττήθηκαν με 110-131. Οι οποίοι δεν βρήκαν σε κανένα σημείο του αγώνα το αντίδοτο για την επιθετική λειτουργία της Νέας Ορλεάνης. Χαρακτηριστικό είναι ότι κέρδισαν και τις τέσσερις περιόδους, σημειώνοντας πάνω από 30 πόντους σε κάθε μια από αυτές.

Οι τέσσερις αυτές νίκες εκτός από ψυχολογική ώθηση, έφεραν την Νέα Ορλεάνη σε προνομιακή θέση για να εξασφαλίσει μια θέση στα πλεί-οφς. Και γιατί όχι να βρεθεί και εντός πρώτης 6άδας αν καταφέρει να συνεχίσει να παίζει με τον ίδιο τρόπο. Σίγουρα η σημερινή συγκυρία απέναντι στους Γουόριορς που δεν βρίσκονται στο τοπ της απόδοσης τους μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της. Δεν θα αγωνιστούν σήμερα οι Αλβαράδο, Λιντέλ και Γουίλιαμσον.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σημειώσει 100 ή περισσότερους πόντους στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ομάδες που βασίζονται στην επίθεσή τους και οι δύο, είναι απόλυτα λογικό να βασιστούν σε αυτήν για να πάρουν τις νίκες που χρειάζονται για να συνεχίσουν. Απόλυτα λογικό και το ποντάρισμά μας να είναι στο σύνολο των πόντων.

Να σημειωθούν συνολικά 128 ή περισσότεροι πόντοι.

Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets.com για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφορίες για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |