- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νίκη πριν τα ντέρμπι για την ΑΕΚ

Ο αγώνας ΟΦΗ–ΑΕΚ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Super League, αλλά και συνολικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής.Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, αλλά στην έδρα τους είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

Στον άλλον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό. Και οι δύο αντίπαλοι ενδιαφέρονται για την νίκη, αλλά η υπεροχή του ΠΑΟΚ, όπως και η ανωτερότητά του, είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Ας δούμε τα προγνωστικά σουπερ λιγκ από τα σημερινά παιχνίδια μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

ΟΦΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλύτερος στις λεπτομέρειες και σίγουρα πιο αποτελεσματικός, μπόρεσε και πέρασε από την έδρα του Ιωνικού με 0-2. Οι Κρητικοί στάθηκαν τυχεροί, καθώς στο δικό του διάστημα υπεροχής, ο Ιωνικός δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι ιδιαίτερο. Και ένα γκολ που σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο ακυρώθηκε. Αντίθετα ο Ο.Φ.Η. στο δεύτερο ημίχρονο μπόρεσε να απειλήσει την ομάδα της Νίκαιας και με δύο γκολ να φτάσει σε μια σημαντική εκτός έδρας επικράτηση.

Στην μέση της βαθμολογίας η ομάδα του Ηρακλείου, περιμένει την ολοκλήρωση της σεζόν καθώς δεν μπορεί να φιλοδοξεί για κάτι, αλλά σίγουρα δεν νιώθει και την απειλή του υποβιβασμού. Πολλοί από τους βαθμούς που χάθηκαν για τους Κρητικούς, χάθηκαν στην έδρα τους και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να τους απασχολήσει την επόμενη σεζόν. Χωρίς προβλήματα απουσιών.

Στατιστικά Στοιχήματος:Πέντε σερί N/G.

ΑΕΚ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έτσι και αλλιώς ήταν το απόλυτο φαβορί στην εντός έδρας αναμέτρηση της με τον Αστέρα Τρίπολης. Η αποβολή με απευθείας κόκκινη του μέσου του Αστέρα Γκαρντάφσκι έκανε το έργο της ακόμη πιο εύκολο. Η «Ένωση» παίζοντας το γνωστό παιχνίδι υπεροχής δεν είχε κανένα πρόβλημα να κλείσει τους φιλοξενούμενους στην εστία τους και να πάρει τελικά την νίκη με 2-0. Σκορ που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» έριξαν τον ρυθμό τους μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ.

Κυρίαρχο θέμα στην ειδησιογραφία της εβδομάδας που μας πέρασε ήταν η απόφαση να διεξαχθεί τελικά ο αγώνας με τον Ατρόμητο που η Α.Ε.Κ. είχε ζητήσει να κατακυρωθεί υπέρ της. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η «Ένωση» παραμένει στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό. Και θέλει το απόλυτο στους τρεις αγώνες που της απομένουν για να μπει ως πρώτη στα play-off. Χωρίς απουσίες στην Κρήτη.

Στατιστικά Στοιχήματος:Over2.5οι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Δείτε εδώ προβλέψεις από Γερμανία και Ιταλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μόνο η Α.Ε.Κ. έχει βαθμολογικό κίνητρο σε αυτόν τον αγώνα, το οποίο σε συνδυασμό με την ανωτερότητά της μπορούν να την οδηγήσουν στην νίκη. Φυσικά οι αποδόσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες και προς αποφυγή. Εκτός αν συνδυαστούν με το να κρατήσουν οι «Ενωσίτες» ανέπαφη την εστία τους.

Να κερδίσει η Α.Ε.Κ. και να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΑΟΚ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεύτερη σερί εκτός έδρας ισοπαλία για τον Π.Α.Ο.Κ. Αυτή τη φορά ο «Δικέφαλος» του Βορρά παραχώρησε βαθμούς στον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-0. Δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν για ένα κακό ποιοτικά αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν αυτή τους την υπεροχή σε γκολ. Και έτσι έμειναν με τον βαθμό και πάλι κάποια παράπονα για την διαιτησία.

Ο φετινός Π.Α.Ο.Κ. ίσως είναι η πιο παράξενη εκδοχή της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Σχεδόν σε όλους τους αγώνες του με τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας παρουσιάζεται κυριαρχικός, στα υπόλοιπα ματς είναι μάλλον ράθυμος και για αυτό η διαφορά του από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό είναι στους 7 βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς μπορούν να ευελπιστούν ότι η θέση τους θα αλλάξει στα πλεί-οφς. Δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών.

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα N/G στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις του εντός έδρας.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποδέχτηκε τον μάλλον αδιάφορο βαθμολογικά Ο.Φ.Η., αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από τον αγώνα. Οι Νικαιώτες ηττήθηκαν δίκαια με 0-2. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία, αλλά εκτός από ένα γκολ που ακυρώθηκε, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο ουσιαστικό. Στο δεύτερο οπισθοχώρησε αισθητά, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και μπόρεσαν να φτάσουν σε δύο γκολ και στην νίκη.

Και κάπως έτσι βρέθηκε στην 12η θέση, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την τελευταία Λαμία και έναν από τον Λεβαδειακό. Το άσχημο για τον Ιωνικό είναι ότι δεν πείθει με τις εμφανίσεις του ότι μπορεί να πάρει τους βαθμούς που θα χρειαστεί προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Στατιστικά Στοιχήματος: Οκτώ σερί N/G εκτός έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν και ο Π.Α.Ο.Κ. με θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους σκορπάει βαθμούς, σήμερα δεν αναμένεται να εμφανιστεί το ίδιο «γαλαντόμος». Λογικά θα επικρατήσει άνετα απέναντι στους Νικαιώτες.

Να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets.com για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφορίες για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |