- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας καταγγέλλει την απαράδεκτη έλλειψη θέρμανσης στο δικαστικό Μέγαρο Φλώρινας

Καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια των χειμερινών μηνών, υφίσταται έλλειψη θέρμανσης του Δικαστικού Μεγάρου Φλώρινας, λόγω της απαράδεκτης καθυστέρησης διάθεσης κονδυλίων για την αποπληρωμή των προμηθευτών. Εντός του Δικαστικού Μεγάρου καθημερινά διεξάγονται δίκες με παρουσία πλήθους πολιτών και των συνηγόρων τους, αλλά και με παρουσία των Δικαστών και Γραμματέων της έδρας, καθιστώντας λόγω του ψύχους δυσχερή την ομαλή διεξαγωγή των ως άνω δικών καθώς και την λειτουργία των γραφείων του Πρωτοδικείου, της Εισαγγελίας, του Ειρηνοδικείου και της Γραμματείας του Συλλόγου μας.

Σήμερα δε, 16 Μαρτίου 2023, όπου επικρατεί χιονόπτωση και θερμοκρασία κοντά στους 0 βαθμού Κελσίου, το Δικαστικό Μέγαρο παραμένει «παγωμένο», προς πλήρη απαξίωση όλης της διαδικασίας της απονομής Δικαιοσύνης, αλλά και αδιαφορίας για τον τόπο μας, όπου επικρατούν ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες.

 Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας καταγγέλλει την έως σήμερα απαράδεκτη στάση των αρμοδίων φορέων, για την μη διάθεση των αναγκαίων και εγκεκριμένων κονδυλίων για την θέρμανση του Δικαστικού Μεγάρου εν γένει

Απαιτούμε την άμεση επίλυση του προβλήματος και σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Βασίλειος Στ. Καραντζίδης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ιωάννης Γ. Ιωαννίδης