- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Οι νέες τάσεις στο διαδικτυακό στοίχημα

Είναι δεδομένο πως οι online στοιχηματικές εταιρίες έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο την τεχνολογική ανάπτυξη παρουσιάζοντας ένα πολύ ανταγωνιστικό προϊόν τα τελευταία χρόνια. Βελτιώνοντας διαρκώς τόσο τις υπηρεσίες που προσφέρουν στα μέλη τους όσο και τις εφαρμογές που υποστηρίζουν στις πλατφόρμες τους, μετατρέπονται σε πόλο έλξης για τους φίλους του στοιχήματος. Τα online τυχερά παιχνίδια αλλά και το στοίχημα ποδόσφαιρο, που μπορείς να παίξεις εδώ https://www.novibet.gr/stoixima/podosfairo/4372606 είναι ιδιαίτερα δημοφιλή κερδίζοντας συνεχώς έδαφος σε σχέση με το παιχνίδι στα επίγεια πρακτορεία.

Οι νέες τάσεις στο διαδικτυακό στοίχημα και οι καινοτόμες εφαρμογές που παρουσιάζουν οι στοιχηματικές εταιρίες προσελκύουν όλο και περισσότερους παίκτες στις πλατφόρμες τους. Εικονική πραγματικότητα, ζωντανό στοίχημα και e-sports είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορους τους παίκτες στο διαδίκτυο. Ας δούμε αναλυτικότερα σε ποιους τομείς επενδύουν με επιτυχία οι στοιχηματικές εταιρίες τα τελευταία χρόνια και πως καταφέρνουν να εξελίσσονται μέσα σε έναν άκρως ανταγωνιστικό χώρο.

Τα Virtual Games στο online στοίχημα

Η Πανδημία του Κορονοϊού τα προηγούμενα χρόνια και η διακοπή κάθε μορφής αθλητικής δραστηριότητας έφεραν τα virtual sports ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών. Οι online bookmakers επένδυσαν στην εικονική πραγματικότητα για να κρατήσουν ενεργούς στοιχηματικά τους παίκτες τους. Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε περίτρανα με τη δημοτικότητα των συγκεκριμένων παιχνιδιών να απογειώνεται το τελευταίο διάστημα. Το στοίχημα μπάσκετ, το οποίο συναντάς εδώ https://www.novibet.gr/stoixima/mpasket/4372811, όπως και πολλά ακόμα αθλήματα, έχει μεταφερθεί με επιτυχία μέσα σε ένα εικονικό περιβάλλον με συνεχή διαθεσιμότητα. Για αυτούς που επιθυμούν πρόσβαση στο διαδικτυακό στοίχημα 24/7 τα virtual sports αποτελούν τον ιδανικό προορισμό.

Τα εικονικά αθλήματα αποτελούν μία αγορά που δεν έχει πολλά να ζηλέψει από το στοίχημα όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Πληθώρα στοιχηματικών επιλογών σε ένα μακρύ κατάλογο από αθλήματα είναι διαθέσιμα στις περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες. Οι αποδόσεις είναι άκρως ανταγωνιστικές δεδομένου ότι το αποτέλεσμα προκύπτει από γεννήτριες τυχαίων αριθμών. Η τύχη παίζει σπουδαίο ρόλο στο παιχνίδι σας γεγονός που μπορεί να ευνοήσει τους αρχάριους παίκτες. Εξαιρετικά γραφικά και ηχητικά εφέ συνοδεύουν κάθε αναμέτρηση στα virtual sports. Διασκεδαστική εφαρμογή που απαιτεί ωστόσο αρκετή συγκέντρωση και αυτοπειθαρχία.

To live betting στο διαδίκτυο

Αν είσαι από αυτούς που δεν θέλουν να χάνουν λεπτό από τη δράση που προσφέρει το στοίχημα τότε το live bet είναι η κατάλληλη εφαρμογή για εσένα. Πλέον οι περισσότεροι παίκτες επιλέγουν το ζωντανό στοίχημα για το παιχνίδι τους ποντάροντας κυρίως κατά τη διάρκεια μίας αναμέτρησης. Μία εφαρμογή που δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον παίκτη έναντι των bookmakers. ‘Έχοντας αποκτήσει εικόνα για τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση μίας αναμέτρησης, μπορείτε να ποντάρετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τα χρήματά σας.

Στο ζωντανό στοίχημα οι αποδόσεις παρουσιάζουν διακυμάνσεις ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης. Για τους έμπειρους παίκτες είναι μία ευκαιρία για sure bets και μικρά αλλά σίγουρα κέρδη στο ταμείο τους. Οι αγορές που θα βρείτε στο live στοίχημα είναι πολλές και καλύπτουν όλους τους τομείς του αγώνα που παρακολουθείτε. Εδώ έχετε την ευκαιρία να καλύψετε pre-game στοιχήματα που κατά την εξέλιξη της αναμέτρησης κινδυνεύουν να στραβώσουν.

Στοίχημα στα esports

Η μεταφορά των ηλεκτρονικών παιχνιδιών στις στοιχηματικές πλατφόρμες έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Οι bookmakers αφουγκράστηκαν την επιθυμία των παικτών και εκμεταλλεύτηκαν άριστα την αυξημένη δημοτικότητα των e-sports. Παίκτες νεαρής κυρίως ηλικίας με εξειδικευμένες γνώσεις στα ηλεκτρονικά παιχνίδια επιλέγουν τη συγκεκριμένη κατηγορία στοιχημάτων. League of Legends, Counter Strike και Dota 2 είναι κάποια από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια που προσφέρονται σήμερα στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Μεγάλος αριθμός πονταρισμάτων και συνεχής ροή αναμετρήσεων καθημερινά σας δίνουν την δυνατότητα να ποντάρετε στο Online gaming.

Η μεγάλη δημοτικότητα των συγκεκριμένων παιχνιδιών υποχρέωσε ακόμα και τη ΔΟΕ να τα συμπεριλάβει στα Ολυμπιακά Αθλήματα. Στην Ελλάδα μπορεί να βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης ως στοιχηματική αγορά όμως στο εξωτερικό οι εταιρίες επενδύουν σημαντικά κεφάλαια για την προώθηση των esports. Οι αποδόσεις έχουν να κάνουν με τη δυναμική των ομάδων όπως και περιμέναμε στο στοίχημα. Αν έχεις ειδικές γνώσεις στα online παιχνίδια τότε δεν έχεις παρά να το εκμεταλλευτείς.