- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ώρα Ευρώπης για τις Σάρισες

Αναχωρεί αύριο Παρασκευή η αποστολή των Σαρισών για την Πορτογαλία, όπου θα πάρει μέρος στους αγώνες του μεγάλου τελικού του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου “Trophy”.  Την αποστολή απαρτίζουν οι αθλήτριες Δέσποινα Άμπα, Yuhua Liu, Bernadet Balint, ο προπονητής Mark Pink και ο Ταμίας του συλλόγου Γεώργιος Καλογήρου, που είναι και ο επικεφαλής της αποστολής.

Η αποστολή θα ταξιδέψει πρώτα αεροπορικώς μέχρι το Πόρτο και μετά οδικώς μέχρι την πόλη Mirandela,  όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες. Στην ομάδα επικρατεί αισιοδοξία για πρόκριση αρχικά στην 4άδα και μετά ό,τι προκύψει. Στον όμιλο που συμμετέχουν οι Σάρισες η πιο δυνατή ομάδα είναι η Γαλλική TT Joue les Tours, η οποία συμμετέχει στην Pro A της Γαλλίας, δεν είναι όμως σίγουρο, αν θα χρησιμοποιήσει τις πρώτες της αθλήτριες. Από εκεί και πέρα θεωρούμε, ότι και η Νορβηγική B-72 και η Πορτογαλική Uniao Sebastianense F.C. είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας μας.

Να θυμίσουμε, ότι οι Σάρισες έχουν ξαναπαίξει σε τελικούς Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και συγκεκριμένα στο Europe Cup στο Νόβισαντ το 2021 και με τη φετινή τους συμμετοχή δημιουργούν μία παράδοση στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις, που όμοιά της δεν έχει καμία άλλη Ελληνική Ομάδα.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

Πάμε δυνατά Σάρισες!!!