- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ποιος θα φτάσει στα πλέι οφ και στο Κάουνας;

Ιδού το ερώτημα. Η Ευρωλίγκα φτάνει στην τελική ευθεία, όσον αφορά την κανονική περίοδο και τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει για την οκτάδα. Αν εξαιρέσει κανείς τον Ολυμπιακό και τους δύο γίγαντες από την Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα), ίσως και τη Φενέρ, με βάση τη βαθμολογία οι άλλες τέσσερις θέσεις είναι ανοικτές για οκτώ ομάδες! Σε αυτόν τον οδηγό λοιπόν θα δούμε δύο πράγματα μέσα από τις αποδόσεις των μπουκ. Πρώτα ποια ομάδα θα μπει στα πλέι οφ και μετά ποια από αυτές τις οκτώ θα ταξιδέψει στο Κάουνας για το φάιναλ φορ. Οι αποδόσεις δείχνουν πάντα πολλά πράγματα. Κι αυτό καθώς οι μπουκ παίζουν τα χρήματά τους, οπότε πρέπει να εκτιμήσουν σωστά. Έτσι και σε εμάς δίνεται ένα χρήσιμο εργαλείο στην προσπάθειά μας να εκτιμήσουμε κάποια πράγματα όσο πιο σωστά γίνεται.

Μία θέση στην οκτάδα

Ας πάμε στα βασικά. Ρεάλ, Μπάρτσα και Ολυμπιακός δεν προσφέρονται. Θεωρούνται από τους μπουκ (και όχι μόνο από αυτούς) ότι θα είναι στην οκτάδα και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας. Το ίδιο ουσιαστικά ισχύει και για τη Φενέρ, αφού έχει μία ελάχιστη απόδοση στο 1.001 ίσα-ίσα για να μην κλείσει ακόμη η αγορά.

Από εκεί και πέρα, η Μονακό που είναι σε πολύ πιο πλεονεκτική θέση από τις υπόλοιπες επτά ομάδες είναι επίσης στο 1.001 και αυτό μας κάνει εντύπωση. Ναι μεν, έχει σαφέστατο προβάδισμα αλλά δεν είναι δα και καμία τεράστια φανέλα. Αν καταρρεύσει στα τελευταία 6-7 παιχνίδια, τότε όλα γίνονται. Απόδοση για να μην μπει στην οκτάδα; Στο 15.00 για όσους ενδιαφέρονται.

Pamestoixima: Η κορυφαία εταιρία στοιχήματος στην Ελλάδα

Η Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς με ρεκόρ 14-12 βρίσκεται στο 2.00, ενώ ο αποκλεισμός είναι στο 1.80. Με το ίδιο ρεκόρ η Μπασκόνια παίζει στο 1.75 για πρόκριση και στο 2.00 για να αποχαιρετήσει νωρίς. Κι εδώ διαφωνούμε ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Εφές είναι στο 13-12, αλλά ουδείς πιστεύει ότι δεν θα είναι στα πλέι οφς. Η δις πρωταθλήτρια είναι μόλις στο 1.25 κι ας κρατιέται αυτή τη στιγμή οριακά εντός οκτάδας. Μακάμπι, Βαλένθια και Ζαλγκίρις (οικοδέσποινα αν πάει στο φάιναλ φορ) είναι στο 13-13. Η ομάδα του λαού παίζει στο 2.00 για πρόκριση και στο 1.75 για αποκλεισμό. Οι αντίστοιχες αποδόσεις για τη Βαλένθια είναι στο 4.40-1.19 και για τους Λιθουανούς στο 2.65-1.45. Τέλος η Μπολόνια στο 12-14 έχει λίγες ελπίδες, αλλά ρεαλιστικές. Στο 6.00 να τα καταφέρει και στο 1.11 να μείνει εκτός οκτάδας.

Τελικός προορισμός… Κάουνας

Για το final-4 έχουμε αποδόσεις για όλες τις ομάδες. Η Ρεάλ είναι στο 1.30 και η Μπάρτσα στο 1.38. Ο Ολυμπιακός ακολουθεί στο 1.45 και εδώ κλείνουν τα μεγάλα φαβορί. Η Φενέρ του Ιτούδη παίζει στο 1.95 και αν η Μονακό κρατηθεί στην 5η θέση, τότε η αξία στην τούρκικη ομάδα είναι μεγάλη. Δεν πιστεύουμε ότι η Φενέρ θα μείνει εκτός με πλεονέκτημα έδρας από τους Γάλλους.

Η Εφές προσφέρεται στο 2.15 αλλά αν δεν γίνει καμία τεράστια ανατροπή στο φινάλε, θα μπει στα πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας και το πιθανότερο είναι ότι θα πρέπει να αποκλείσει κάποια από τις Μπάρτσα, Ρεάλ, Ολυμπιακό. Δύσκολο το έργο της, αλλά όταν παίζει το μπάσκετ που μπορεί παραμένει η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη. Ακόμη κι αν δεν έχει τον Μίτσιτς στο παρκέ.

Από εκεί και πέρα κρίνουμε ότι είναι χαμηλή η απόδοση για τη Μονακό στο 2.20 στο Pamestoixima, όσο κι αν παίζει καλό μπάσκετ, όσο κι αν ο Τζέιμς στη μέρα του μπορεί να πάρει κάποια ματς μόνος του. Η Μακάμπι δίνεται στο 7.00, η Παρτίζαν στο 7.30 (με τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο όλα γίνονται), η Μπασκόνια είναι στο 6.30. Τέλος, από τις ομάδες που διεκδικούν ρεαλιστικά είσοδο στα πλέι οφ και τις προαναφέραμε, η Βαλένθια είναι στο 17.00 και η Μπολόνια στο 22.00.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στον Άρχοντα και το Arxondasbet.com Δωρεάν από το 2000!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ