- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πρέμιερ Λιγκ με Άρσεναλ για τίτλο

Το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μπήκαμε στο 2023 και ήδη έχουμε μία αναπάντεχη εξέλιξη που έχει δώσει άλλο ενδιαφέρον στη λίγκα. Τι έχουμε; Σε τι αναφερόμαστε; Μα φυσικά ότι η Άρσεναλ είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και αυτό δεν το περίμενε κανείς.

Το 2023 βρίσκει τους κανονιέρηδες πρώτους και μάλιστα με διαφορά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Όχι τεράστια, αλλά ούτε και αμελητέα. Και δεν είναι μόνο οι βαθμοί. Είναι η εικόνα που βγάζει η ομάδα του Αρτέτα στο γήπεδο. Η μόνη ομάδα που την έχει κερδίσει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποτάχθηκε στον δεύτερο γύρο στο Έμιρειτς, αν και προηγήθηκε στο σκορ. Κι αυτό το ματς πιστεύουμε ότι έδωσε και το έναυσμα στους μπουκ για να αλλάξουν τις αποδόσεις τους.

Άρσεναλ στην κορυφή

Μεγαλύτερη έκπληξη από την πορεία της Άρσεναλ, είναι το 1.70 στο οποίο προσφέρεται πλέον για τον τίτλο. Κι όλα αυτά στην Αγγλία, όπου έχουμε δει πολλές ανατροπές και με τον διώκτη της να είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Τόσο πολύ πείθει η ομάδα από το Βόρειο Λονδίνο τους μπουκ που τρέχουν πλέον να καλυφτούν. Διότι δεν είναι μόνο θέμα εμπιστοσύνης, αλλά προφανώς είναι και τα πονταρίσματα που έχουν πάρει πλέον πάνω τους οι κανονιέρηδες.

Απειλητικοί πολίτες

Η Σίτι καταδιώκει την Άρσεναλ. Δεν πείθει όμως. Ακόμη και με την Τότεναμ που κέρδισε με 4-2, στο ημίχρονο είχε μείνει πίσω με 2-0, ενώ η ανατροπή ήρθε και με μεγάλη δόση τύχης. Υπάρχουν αμυντικές αστάθειες, ενώ κακά τα ψέματα. Αν έρθει η κρίσιμη ώρα να επιλέξει Τσάμπιονς Λιγκ ή πρωτάθλημα, σαφώς και θα δώσει βάρος στο πρώτο. Η κούπα με τα μεγάλα αυτιά είναι ο καημός της Σίτι και του Γκουαρδιόλα φυσικά. Εκεί δίνεται πρώτο φαβορί η Σίτι (στο Τσάμπιονς Λιγκ δηλαδή), αλλά αυτό συμβαίνει εδώ και μία τετραετία και ποτέ δεν το επιβεβαιώνει. Αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο άρθρο, που αφορά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Pamestoixima οπάπ με νέο site!

Ο Τεν Χαχ έρχεται

Αυτό είναι δεδομένο. Δεν ξέρουμε αν θα γίνει φέτος ή στο εγγύς μέλλον. Το σίγουρο είναι όμως ότι ο Ολλανδός τεχνικός αλλάζει τα πάντα στο Θέατρο των Ονείρων. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ξανά ομάδα. Ο Τεν Χαχ επέβαλε τη θέλησή του και την απομάκρυνση Ρονάλντο. Τα αποδυτήρια έφτιαξαν. Οι κόκκινοι διάβολοι παίζουν καλή μπάλα και θα είναι άμεσοι διεκδικητές του τίτλου την επόμενη σεζόν. Αν μάλιστα δεν είχαν χάσει στο Έμιρειτς, το 35.00 στη φετινή κατάκτηση θα ήταν πολύ χαμηλότερο.

Η νεόπλουτη Νιούκασλ

Έχει μόλις μία ήττα. Ναι, υπό το καθεστώς των Αράβων, τα πάντα έχουν αλλάξει για τις καρακάξες. Κι ακόμη δεν έχουν κάνει και σούπερ μεταγραφές. Υπάρχει όμως μία σιγουριά ότι η άνοδος σε επίπεδο και όχι μόνο, έρχονται. Για την ακρίβεια έχουν ήδη έρθει. Χάνει πολύ δύσκολα η Νιούκασλ, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει από φέτος το θαύμα. Στο 75.00 το ενδεχόμενο να πάρει η Νιούκασλ τον φετινό τίτλο.

Κλοπ και Κόντε: Οι μεγάλες απογοητεύσεις

Όπως ένας παίκτης μπορεί να είναι ντεφορμέ και να έχει μία κακή σεζόν, το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές. Κλοπ και Κόντε εν είναι καλοί φέτος και έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι αυτό που συμβαίνει στις ομάδες τους. Η Λίβερπουλ είναι σταθερά εκτός ευρωπαϊκής ζώνης και φυσικά δεν τίθεται θέμα για τίτλο. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η αγορά προσφέρεται στο 500.00! Απίστευτη απόδοση για τα δεδομένα της Λίβερπουλ.

Ο Κόντε από την άλλη δημιούργησε προσδοκίες με το περσινό του θαύμα στο Βόρειο Λονδίνο. Πήρε μία παραπαίουσα Τότεναμ και την έβγαλε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος υπήρξαν βλέψεις ακόμη και για τον τίτλο, αλλά η ομάδα του με το ζόρι κρατιέται στην 5η θέση, έχει ελπίδες για τετράδα, αλλά όχι και για τίτλο. Γι’ αυτό δίνεται στην ίδια απόδοση με τη Λίβερπουλ, δηλαδή στο 500.00.

Από εκεί και πέρα οι αποδόσεις ανεβαίνουν σε τετραψήφια επίπεδα και δεν έχει κανένα νόημα να ασχοληθούμε.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στον Άρχοντα και το Arxondasbet.com Δωρεάν από το 2000!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις