- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Προγνωστικά στοιχήματος για NBA – Τί φοβάται ο Ντόντσιτς;

Κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη ότι ο Ντούρεν θα έτρωγε τα rebound σαν πασατέμπο.  Από τη μύτη του βγήκαν τα over 10.5 ριμπάουντ, Καταφέρνοντας να μαζέψει συνολικά 14 Προσφέροντας ένα Εξαιρετικό πρόγραμμα στην τρίτη περίοδο του παιχνιδιού, οταν μέσα σε 15 μόνο δευτερόλεπτα κέρδισε τρία αθλητικά rebound.

Οι Μάβερικς Κατρακύλησαν στην 10η θέση έχοντας στην πλάτη τους 15 νίκες του 16 ήττες. Ταφόπλακα Αποδείχθηκε η Που έφαγαν σήμερα sota από τους Τίμπεργουλβς με 116-106. Προφανώς ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε να συμβεί κάτι που έχει απογοητεύσει πολλούς. Από τη σειρά τους διαμαρτύρονται εντόνως για τη διαιτησία η οποία επέβαλε τον Ντόντσιτς προς το τέλος της τρίτης περιόδου. Εδώ έπεσε και ένα φάουλ και το οποίο διαμαρτυρήθηκαν αλλά τελικά δεν δόθηκε από το διαιτητή,  ο οποίος χρέωσε GP τεχνική ποινή. Η αντίδραση του προπονητή της ομάδας Τζέισον Κιντήταν αναμενόμενη αλλά οδηγήθηκε και ο ίδιος στην αποβολή κατά την ίδια φάση. Μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα είχε κατακτήσει 19 πόντους 5 στα 17 σουτ 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Γιατί τραβάς ήταν αναμενόμενη μιας και η πρώτη τεχνική ποινή έπαιξε μεγάλο ρόλο στην αποβολή που ήρθε να συμπληρωθεί με τη δεύτερη. Πολλές φορές παρατηρείται ότι στους αγώνες του NBA κάποιοι διαιτητές δείχνουν μία αλλόκοτη συμπεριφορά απέναντι στις ομάδες παίρνοντας λάθος αποφάσεις που επηρεάζουν την απόδοση των ομάδων και την πορεία τους στον αγώνα. Οι αντιδράσεις των παικτών είναι αναμενόμενες σε μία τέτοια κατάσταση.

Παράδειγμα αναφέρουμε στον αγώνα με τους Θάντερ, όπου εκεί ο διαιτητής τιμώρησε με τεχνική ποινή επειδή υπήρξε διαπληκτισμός με κάποιον συμπαίκτη του Πάουελ για λάθη στην άμυνα.  Βέβαια ο συγκεκριμένος παίκτης είναι γνωστός για τη συμπεριφορά του στα παιχνίδια του NBA και δεν μας εκπλήσσει αυτό  το γεγονός που συνέβη. Κατ εξαίρεση όμως ο σλοβένος φέρεται να είχε απόλυτο δίκιο και μένει να δούμε την αλλαγή της συμπεριφοράς του παίρνοντας εκδίκηση μία καλύτερη εμφάνιση απέναντι στην ίδια ομάδα. Δεν θα είναι όμως κάτι τόσο εύκολο γιατί παραδοσιακά οι “λύκοι” είναι πολύ δύσκολη ομάδα και αυτό το μαρτυρούν τα στατιστικά.

Ποιος είναι ο παίκτης που θα φυλάει τον Ντόντσιτς. Ο ΤζέιντενΜακντάνιελς είναι ο πιο έμπιστος αμυντικός των Τίμπεργουλβς ο οποίος μετά τον Γκομπέρ είναι ένας από τους καλύτερους βασικούς. Βασική έλλειψη θα είναι ο Γκομπέρ Ο οποίος έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια και μάλλον η παρουσία του δεν θα είναι και τόσο αισθητή,  κάτι που θα  δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τον Ντόντσιτς.

Τα διάφορα λάθη που παρουσιάζει ο Ντόνσιτς δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους, οπότε το χέρι θα μείνει στους  30.5 πόντους under, αφουγκραζόμενοι και τα προγνωστικά ΝΒΑ του pamestoixima.gr μένοντας στο 3.5 over των λαθών, θα ποντάρουμε στο 1.769. Τα λάθη που κάνει είναι πάρα πολλά τσόντα Σωτήρη επαναληπτικά του έχει μειωθεί κατά πολύ. Στο  προχθεσινό παιχνίδι έκανε τέσσερα λάθη μόλις τα πρώτα 28 λεπτά και ακόμα ο αγώνας δεν είχε ολοκληρωθεί. Ο μέσος όρος είναι απαγορευτικός με 4.5 στα λάθη και 8 στις 11 φορές τα έχει κάνει πάνω από τρία.

Με over τα 3.5 Έχουμε μετρήσει τουλάχιστον 4 λάθη στους 19 απο 28 αγώνες φέτος και στα εκτός έδρας 9 απο 12.  οι Τίμπεργουλβ έχουν υψηλότερη επίδοση σε λάθη από ότι ο αντίπαλος τους αλλά κάνουν πάρα πολλά deflection  κάτι στο οποίο παίζει ρόλο και ο Σλοβένος ο οποίος είναι επιρρεπής.