- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σας παρουσιάζουμε το STRAWBAR

STRAWBAR: το νέο απόσταγμα φράουλας, μοναδικό στο είδος του, παράγεται από φράουλες της ποικιλίας fragariavesca, που καλλιεργούνται στο ορεινό οικοσύστημα της Φλώρινας. Μέσα από μία υπομονετική διαδικασία απόσταξης συλλέγεται μόνο η «καρδιά», το μέρος του αποστάγματος που έχει τα πιο καθαρά, φινετσάτα αρώματα και βελούδινη γεύση.

Η συλλογή από τα premium αποστάγματα STRAWBAR ξεκίνησε με το STRAWBAR Origin40.0% abv. διπλής απόσταξης και το STRAWBAR Platinum 45.0% abv. τριπλής απόσταξης, δύο eau de vie με κρυστάλλινη όψη και εκρηκτικό χαρακτήρα. Σε διαδικασία παραγωγής βρίσκεται και ένα νέο προϊόν της σειράς αποσταγμάτων από 100% φράουλα, ένα διαφορετικό brandy, του οποίου το πρώτο δείγμα υπολογίζεται να βγει από τα βαρέλια παλαίωσης τον Απρίλιο.

Τις φιάλες των 500ml μπορείτε να τις βρείτε σε επιλεγμένες κάβες αλλά διατίθενται και online. Πολύ σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε το STRAWBAR και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία , σε φιάλες των 50ml που βρίσκονται σε διαδικασία παραγωγής.

Ιδανική βάση για cocktail με περισσότερες από 20 συνταγές, που καλύπτουν κάθε γευστική επιθυμία το STRAWBAR οργανώνει special events και STRAWBAR cocktail nights.

Έντονη είναι η παρουσία αυτού του μοναδικού premium αποστάγματος σε εμπορικές εκθέσεις σε Ελλάδα, όπως η HORECA 2023 και η επερχόμενη Food Expo στις 18-20 Μαρτίου στην Αθήνα, αλλά και στο εξωτερικό με συμμετοχή στην BCB Berlin και την Prowein 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί 19-21 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ.

Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα αλλά και στα Social Media STRAWBAR.

STRAWBAR Facebook

STRAWBAR Instagram

STRAWBAR Website