- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σε Τούμπα και Καρδιά οι Ελπίδες Φλώρινας (pics)

Την Κυριακή 5/3 οι Ελπίδες Φλώρινας παραβρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ιωνικός για το πρωτάθλημα της Superleague, ένας αγώνας που είχε πολλά γκολ και εξαιρετικό θέαμα.

Ήταν το 4ο παιχνίδι επιπέδου Superleague για τη φετινή σεζόν που παρακολούθησαν live οι νεαροί αθλητές της ακαδημίας! Νωρίτερα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τα τμήματα Κ17, Κ14 και Κ12 φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ και αγωνίστηκαν με τις ακαδημίες του Διγενή Λακκώματος, του ΑΟ Καρδίας και τη Γερμανική Aκαδημία, προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου στους φιλάθλους των αγώνων!

Η διοίκηση των ΕΛΠΙΔΩΝ ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ κ. ΚΑΤΣΑΡΟ ΚΩΣΤΑ και τον κ. ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟ ΒΑΓΓΕΛΗ για τις όμορφες εμπειρίες που πρόσφεραν στους αθλητές και γονείς της αποστολής των ΕΛΠΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στην πόλη της Θεσσαλονίκης! Πλέον οι αθλητές ετοιμάζονται για τα δύο μεγάλα ταξίδια που θα πραγματοποιήσει η ακαδημία μας εκτός των συνόρων της χώρας που θα γίνουν τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλίου σε ΣΚΟΠΙΑ και ΜΟΝΑΧΟ!