- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Στο Αμύνταιο επόμενος αγώνας του Ήφαιστου

Στην 2η δηλωμένη έδρα του (ΔΑΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ) θα φιλοξενήσει, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής, ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ την ομάδα του  Ερμογένη Ξάνθης μια ημέρα μετά την παρέλαση (Κυριακή 26 Μαρτίου στις 17:00).

Η ομάδα του ΗΦΑΙΣΤΟΥ πίστη στο μότο της: ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ! το κάνει πράξη και θα υποδεχτεί την ομάδα της Ξάνθης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αμυνταίου. Δίνοντας λοιπόν έτσι την ευκαιρία στον κόσμο της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αμυνταίου να έρθει στο γήπεδο και να απολαύσει την ομάδα πρότυπο της περιοχής μας που πρωταγωνιστεί στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ , σε αυτήν την πρώτη της εμφάνιση σε ένα νέο περιβάλλον εκτός της πόλης της Φλώρινας.

Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ μάλιστα κυκλοφόρησε και βίντεο που καλεί τον κόσμο να έρθει το γήπεδο.

Επίσης σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ του Νόμου ΦΛΩΡΙΝΑΣ έχει προβλεφθεί αναχώρηση λεωφορείου στις 16:15 από τα ΚΤΕΛ με προορισμό το ΔΑΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ και επιστροφή στην πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ μετά το τέλος του αγώνα.

Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη.

Αντί εισιτηρίου, προαιρετική αγορά λαχνού (τιμή 2€) και συμμετοχή στη μεγάλη μας κλήρωση με δώρα αξίας. Μια smart TV 43″, ένα ηλεκτρικό πατίνι και ένα τάμπλετ.