- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Στο Αμύνταιο πέτυχε άλλη μια νίκη ο Ήφαιστος

Στο πολύ φιλόξενο περιβάλλον του ΔΑΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ υποδέχθηκε ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ τον ΕΡΜΟΓΕΝΗ Ξάνθης καταφέρνοντας να επιβληθεί με σκορ 3-0 των Θρακιωτών παρουσία αρκετού κόσμου από το Αμύνταιο και την πόλη της Φλώρινας που ακολούθησαν την ομάδα στη ¨συμπρωτεύουσα¨.

Άξιο αναφοράς δε, είναι το γεγονός της παρουσίας στις κερκίδες του ΔΑΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ των αθλητών της ακαδημίας ΛΕΟΝΤΕΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, όπου περισσότερα από 50 παιδιά παρακολούθησαν τον αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι αγωνιστικές αδυναμίες της Ξάνθης (καθώς έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά πλέον) έδωσαν την ευκαιρία στον προπονητή της ΦΛΩΡΙΝΑΣ Σπύρο Γκολίτση να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του ΗΦΑΙΣΤΟΥ. Ευχάριστη μάλιστα έκπληξη αποτέλεσε η θετική απόδοση των αθλητών της εφηβικής ομάδας Γιώργου Πέσσιου και Κώστα Μητσικούδη, οι οποίοι στο 3ο σετ μαζί με τον Λεωνίδα Πετρόπουλο (αρχηγό της εφηβικής ομάδας) αποτελούσαν τη μισή εξάδα του ΗΦΑΙΣΤΟΥ καταφέρνοντας να αντεπεξέλθουν απέναντι στους αντιπάλους τους.

Τα σετ του αγώνα : 25-19,25-18,25-21

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Γκολίτσης): Γρηγοριάδης, Χρυσαφής, Ρεμπούτζιας, Καλλέργης, Γαληρόπουλος, Καρακασίδης , Τσεμπερίδης (λ) / Νικολαιδης, Πετρόπουλος, Μητσικουδης, Πεσσιος, Γιάπης,  Αντωνιαδης (λ) 

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (Παρασκευοπουλος) : Ματθαίος, Σεμερτζίδης, Γρηγοράκης, Ρετζεπης,Πολιτιδης, Ντουντουλακης , Τσουλιας (λ) / Λατζουρακης

 

Αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ -ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ (ΑΝΑΒΟΛΗ)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 3-0

ΧΑΝΘ  – ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 3-1

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  – ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 3-0

ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  – ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2-3

ΠΓΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ  – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 1-3 

 

Η βαθμολογία:

1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 50

2. ΧΑΝΘ 45

3. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 44

4. ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 30

5. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 29

6. ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 28

7. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 27

8. ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 21

9. ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 20

10. ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 19

11. ΠΓΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 17

12. ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 8