- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο – ευχαριστήριο του 6ου δημοτικού σχολείου Φλώρινας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά τον εκλεκτό συνάδελφο και εκπαιδευτικό Πληροφορικής του Σχολείου μας, κ. Κωνσταντίνο Μπάτζιο για την εισήγησή του στην επιμορφωτική συνάντηση την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας με θέμα «Ασφαλής χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά».

 Η διευθύντρια του σχολείου, κα Γάκη Ευγενία, οργάνωσε την εκδήλωση και απηύθυνε κάλεσμα στους γονείς των μαθητών/τριών και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, ενώ την παρουσίαση έκανε ο καθηγητής Πληροφορικής του σχολείου μας, κος Κωνσταντίνος Μπάτζιος.

Με τη συμμετοχή αρκετών γονέων διεξήχθη μία ενδιαφέρουσα συζήτηση, θίχτηκαν θέματα που προβληματίζουν τους γονείς σχετικά με τους κινδύνους που διατρέχουν οι νεαροί χρήστες του διαδικτύου και αναδείχτηκαν πτυχές και συμπεριφορές που μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση μικρούς και μεγάλους.

 Στην ιστοσελίδα του σχολείου μας http://1dim-peir-florin.flo.sch.gr, μπορείτε να δείτε τα βασικά σημεία της παρουσίασης. Τα βίντεο και το υπόλοιπο υλικό μπορούν να μελετήσουν οι γονείς και να τα παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά τους ώστε να αποτελέσουν αφορμή για μία εποικοδομητική συζήτηση και να καταλήξουν από κοινού σε καλές πρακτικές και κανόνες ορθής διαδικτυακής συμπεριφοράς.

Η Διευθύντρια του Σχολείου
Ευγενία Γάκη