- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι άντρες για τα εσώρουχα που φοράνε

Δε μπορείτε θα πιστέψετε, πόσα πολλά πράγματα μπορείτε να μάθετε για τα ανδρικά εσώρουχα.  Δεν είναι μόνο μία διαδικασία, του φοράω, αλλάζω, πλένω, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα από οι άντρες μπορούν να μάθουν για τα εσώρουχά τους.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άνδρες δεν το πολύ εξετάζουν όταν είναι να αγοράσουν κάποιο εσώρουχο.

Τις περισσότερες φορές οι άντρες, θα αλλάξουν εσώρουχο όταν αυτό είναι λερωμένο ή έχουνε πάει στο γυμναστήριο και έχουν ιδρώσει. Σίγουρα η αλλαγή ενός εσωρούχου μετά από τη δουλειά ή μία κοπιαστική μέρα, σας κάνει να αισθάνεστε φρέσκοι και ανανεωμένοι.

Ας δούμε κάποιους βασικούς κανόνες για τα ανδρικά εσώρουχα 

Υπάρχουν αρκετοί απλοί κανόνες που μπορεί να ακολουθήσει έναν άνδρας, όταν πρόκειται για την υγεία του και τα εσώρουχά του. Ένα γκρι αντιαισθητικό σκισμένο εσώρουχο είναι ότι χειρότερο και πρέπει να το πετάξεις, πρέπει να το αποχωριστείς. Τουλάχιστον μία φορά το μήνα, θα πρέπει να αλλάζεις εσώρουχα και να αγοράζεις καινούργια. Συνδέστε την αγορά νέων εσωρούχων με κάτι που ήδη κάνετε συχνά στο μηνιαίο πρόγραμμά σας, ώστε να σας γίνει συνήθεια.

Μην κολλάτε μόνο σε έναν τύπο εσώρουχο. Προσπαθήστε να αλλάξετε, έστω και αν είστε θρησκευτικά αφοσιωμένοι στα μποξέρ ή στα σλιπάκια. Δοκιμάστε ένα σωρό από χρώματα που υπάρχουν σχέδια και υφάσματα, κοψίματα και στυλ. Με ένα ανανεωμένο καινούργιο εσώρουχο, θα κάνετε μία καλή εμφάνιση στην κρεβατοκάμαρα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν θα μπορούσε να βοηθήσει και τη σχέση σας. Είναι όμως κάτι δροσιστικό και σίγουρα δεν θα σας βλάψει να το κάνετε.

Μπόξερ ή Σλιπ — τα υπέρ και τα κατά

Η ποικιλία στα εσώρουχα μπορεί να είναι ότι πιο πικάντικο για έναν άνδρα,  αλλά όταν ερχόμαστε να συζητήσουμε για το θέμα της υγείας, θα πρέπει να δούμε τα υπέρ και τα κατά των προτιμήσεων μας  σε μπόξερ ή σλιπ. Γενικά, τα μπόξερ θα μας δώσουν περισσότερο χώρο για αναπνοή και τα σλιπ θα μας βοηθήσουν στην κίνηση. Είναι θέμα προτίμησης, αλλά τα πιο στενά σλιπ, πολλοί ειδικοί λένε, ότι είναι ένας καταλυτικός παράγοντας για τη γονιμότητα, οπότε αν θέλετε να γίνετε μπαμπάς, ίσως τα φαρδιά μποξέρ θα πρέπει να είναι πρώτα στην προτίμησή σας.

Προσοχή στα υλικά κατασκευής

Εδώ θα πρέπει να πούμε, ότι οι άντρες και γυναίκες, θα πρέπει να επιλέγουν βαμβακερά εσώρουχα, για την καθημερινότητά τους και κάποια πιο ιδιαίτερα με συνθετικά υλικά,  χρωματιστά ή μεταξωτά, που θα μπορούν να τα φοράνε σε ιδιαίτερες περιστάσεις. Τα χρωματιστά εσώρουχα όταν είναι αναμφιβόλου προελεύσεως, μπορεί να περιέχουν διάφορα χημικά, τοξικά στο δέρμα. Σίγουρα ένα καλό πλύσιμο κατά την αγορά τέτοιων εσωρούχων, είναι μία καλή λύση για να απαλλαγούμε από δυσάρεστα χημικά υπολείμματα όπως επίσης τη σκόνη και τη βρωμιά.

Πολλοί ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, υποστηρίζουν ότι τα συνθετικά εσώρουχα είναι καλά γιατί δεν φθείρονται εύκολα. Σε αυτή την περίπτωση ,θα προτιμούσαμε να φορέσουμε  εσώρουχα που να παρέχουν το κατάλληλο επίπεδο στήριξης και να χρησιμοποιούν ένα ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία. Το βαμβακερά εσώρουχα, συσσωρεύουν την υγρασία όταν προπονούμαστε στο γυμναστήριο ή όταν κάνουμε τζόκινγκ έξω στο δρόμο. Τα καλά νέα είναι, ότι υπάρχουν πολλές επιλογές αθλητικών εσωρούχων σε όλες τις τιμές. Επίσης, δεν πρέπει να φοράμε εσώρουχα μετά από την προπόνηση, για δεύτερη φορά αν πρώτα δεν τα έχουμε πλύνει.

Κοιμηθείτε γυμνός χωρίς το εσώρουχο 

Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε υπέροχα κάτω από ιδανικές συνθήκες. Σίγουρα το να κοιμηθείς το βράδυ χωρίς εσώρουχα με το σύντροφό σου είναι αρκετά σέξι. Αυτό όμως που είναι σημαντικό είναι ότι στους άντρες όπως και στις γυναίκες είναι καλό να αερίζουν τα ευαίσθητα σημεία. Αν παρ’ όλα αυτά, η γύμνια σας προβληματίζει και σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, προτιμήστε ένα άνετο μποξεράκι, φτιαγμένο από οικολογικό βαμβάκι για έναν πιο υγιεινό ύπνο.

Μπορείτε να δείτε και γυναικεία εσώρουχα https://casadicalze.gr/product-category/gynaika/gynaikeia-esorouxa/