- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τηλεδιάσκεψη του βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη με την διοίκηση του Κτηματολογίου και κατοίκους της Σκοπιάς

Την Δευτέρα 06/03/2023, με πρωτοβουλία του βουλευτή της Π.Ε Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη στο κτίριο της τοπικής κοινότητας Σκοπιάς με την διευθύντρια του Κτηματολογίου κ. Αριστέα Ιωαννίδου, υπηρεσιακούς παράγοντες και τεχνοκράτες του Κτηματολογίου και κατοίκους της Σκοπιάς. Η τηλεδιάσκεψη ήταν σε συνέχεια της συνάντησης που είχε ο βουλευτής με τον Πρόεδρο του Κτηματολογίου κ. Δημήτριο Σταθάκη στις 21/02/2023 στην Αθήνα (βλ. σχετικό δελτίο τύπου από 22/02/2023) και αφορούσε  το γνωστό θέμα που απασχολεί την Κοινότητα Σκοπιάς σχετικά με έκταση της Κοινότητας η οποία φαίνεται ότι ανήκει στην πόλη της Φλώρινας.

Ο κ. Αντωνιάδης στην τοποθέτηση του επισήμανε ότι το εν λόγω ζήτημα έχει τεθεί κατ΄ επανάληψη στους αρμόδιους φορείς και έχει επιλυθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό. Απομένουν ακόμα κάποιες ενέργειες των ιδίων των ενδιαφερομένων σε συνεργασία με το Κτηματολόγιο έτσι ώστε το θέμα να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους άμεσα εμπλεκόμενους κατοίκους της Σκοπιάς.

Ακολούθησε ενδελεχής ενημέρωση των κατοίκων από την διευθύντρια και τους παράγοντες του Κτηματολογίου οι οποίοι απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα των κατοίκων. Παράλληλα ο κ. βουλευτής δεσμεύτηκε για την συνέχιση των προσπαθειών έτσι ώστε να επιλυθούν και τα θέματα που έχουν προκύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών και αφορούν τις χορτολιβαδικές εκτάσεις.