- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ξιφασκία: Ο Ραφαήλ Λάζου σήκωσε το Florina Euro Cup!

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ραφαήλ Λάζου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U12 που διεξήχθη στη Φλώρινα το περασμένο ΣΚ.

Ο Ράφας, εντυπωσιακός από την αρχή, κέρδισε όποιον έβρισκε μπροστά του έως τον Μεγάλο Τελικό στον οποίο επικράτησε με 10-5 επί του Ν. Μπέλλη του Θησέα Ηρακλείου και κατέκτησε το Κύπελλο!

Εντυπωσιακός, επίσης, ο Γιάννης Φίσκας «κάρφωσε» το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος στη Κατηγορία U14, κάνοντας την καλύτερη εμφάνιση στην καριέρα του.

Διπλός θρίαμβος για τα κορίτσια U12 με τη Μαρίλια Κέκελη να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο και την Κάρμεν Νοριέγκα το χάλκινο μετάλλιο.

8αδα έκανα και τα κορίτσια μας Παυλίνα Ταντσοπούλου (5η) και Νικολέτα Στεργιούλα (6η).

Στο Florina EuroCup συμμετείχαν συνολικά 162 ξιφομάχοι από 8 Χώρες με το Ισραήλ και την Τουρκία να έχουν τις μεγαλύτερες αποστολές. Ειδικά η ομάδα από το Τελ Αβίβ ήρθε νωρίτερα και συμμετείχε σε κοινό προπονητικό κάμπ στις εγκαταστάσεις ΟΞΙΦ Αρένα!

Το ΔΣ του ΟΞΙΦ θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια όλες και όλους τους συμμετέχοντες, το Δήμο Φλώρινας, την ΠΕ Φλώρινας και τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας για την πολύτιμή στήριξη.

Σήμερα, κιόλας, ξεκινά το τελευταίο στάδιο της προετοιμασία μας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17/U20, το οποίο φιλοξενείται στη Φιλιππούπολη με τον αριθμό συμμετοχών να σπάνε ρεκόρ όλων των εποχών!

 

Από το Δ.Σ.