- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ανακοίνωση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας για την αναμονή των πληρωμών

Μεγάλη βδομάδα και τα πάθη των αγροτών ακόμη συνεχίζονται. Το παιχνίδι με την  εναλλαγή της ημερομηνίας των πληρωμών και το κόψε ράψε στα ποσά που θα δωθούν και στις καλλιέργειες που θα δωθούν δεν έχει τελειωμό. Η συνάντηση με τον Υπουργό στις 10 Απριλίου ακυρώθηκε με ευθύνη τουκαι με τον χειρότερο τρόπο. Γίνεται φανερό ότι οι υποσχέσεις του Φλεβάρη δόθηκαν από την Κυβέρνηση για να κερδίσει χρόνο και τώρα που έφτασε η ώρα της πληρωμής αρνούνται να καλύψουν όλες τις δεσμεύσεις τους ή επιλέγουν την πολιτική του διαίρει και βασίλευε. Στην ίδια ρότα κινούνται και οι κυβερνητικοί βουλευτές που εφησυχάζουν τους αγρότες ότι θα πληρωθούν.

Στηρίζουμε τους συναδέλφους μας κτηνοτρόφους οι οποίοι έχουν από την μία να αντιμετωπίσουν  το τεράστιο κόστος παραγωγής και από την άλλη η Κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να στηρίξει τα κέρδη των μεγαλοεμπόρων.

Απαιτούμε και διεκδικούμε:

Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας θα αναλάβουμε μετά το Πάσχα πολύμορφες αγωνιστικές πρωτοβουλίες μαζί με τους συναδέλφους μας. Την Τρίτη 18 Απριλίου θα συμμετέχουμε στη σύσκεψη στην Αγιά για εκτίμηση των εξελίξεων.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ