- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

ArxondasBet: Ιστορικό χαμηλό αποδόσεων στο Champions League

Η κούπα με τα μεγάλα αυτιά είναι πάντα ελκυστική για όλες τις ομάδες. Είναι βασικά το άγιο δισκοπότηρο του ποδοσφαίρου, σε ομαδικό επίπεδο, αφού μετά το Μουντιάλ και το Euro, πρέπει να είναι η πιο περιζήτητη κούπα, όχι μόνο για Ευρωπαίους, αλλά για τους ποδοσφαιριστές από όλον τον κόσμο. Και τώρα που πλησιάζουμε στο φινάλε του Champions League τα ψέματα τελείωσαν. Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματοσ  από τον Άρχοντα.

Το τόξο των φαβορί

Από το τόξο των φαβορί, όπως αυτό προέκυψε μετά την κλήρωση επέζησαν δύο. Η κάτοχος Ρεάλ Μαδρίτης το Κάρλο Αντσελότι με τις 14 κατακτήσεις σε 17 τελικούς (απίθανα πράγματα) και η Σίτι του Γκουαρδιόλα με τον έναν τελικό, την καμία κατάκτηση και τη συνεχή διάψευση των μπουκ εδώ και μία τετραετία που πάντα τη δίνουν πρώτο φαβορί και πάντα δεν φτάνει στον τίτλο.

Ο Ισπανός δεν έχει καταφέρει να πάρει αυτόν τον σπουδαίο τίτλο πουθενά εκτός Μπάρτσα. Δεν τα κατάφερε ούτε με την τεράστια φανέλα της Μπάγερν. Μία Μπάγερν την οποία απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο διά… περιπάτου. Οι δυο τους λοιπόν και όλοι πιστεύουν ότι όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα πάρει και τον τίτλο.

Προγνωστικά με αναλύσεις αγώνων στοιχήματος

Τι λένε οι μπουκ για το ζευγάρι γιγάντων;

Η Σίτι είναι φαβορί για τη νίκη ακόμη και μέσα στη Μαδρίτη στο πρώτο ματς με αποδόσεις κοντά στο 2.30-2.35. Φυσικά δίνεται και πρώτο φαβορί για τον τίτλο στο 1.70. Για τη Ρεάλ η κατάκτηση είναι στο 4.00. Το ενδεχόμενο να πάρει τον τίτλο είτε η ομάδα του Γκουαρδιόλα, είτε το Αντσελότι πληρώνει μόλις στο 1.20. Δεν έχουμε ξαναδείτε τέτοιες αποδόσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα εκτιμούμε, έχοντας αυτά τα νούμερα μπροστά μας στα ημιτελικά, ότι για πρώτη φορά θα δούμε στα χρονικά, απόδοση σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ με το φαβορί να είναι στο 1.30, όποιο κι αν είναι το ζευγάρι του τελικού.

Οι Ιταλοί επέστρεψαν

Την αρχή έκανε πέρσι ο Μουρίνο, οδηγώντας τη Ρόμα στην κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ. Κι αν πολλοί υποτίμησαν αυτό το επίτευγμα, δεν μπορούν να υποτιμήσουν τώρα ότι η Ρόμα είναι στα ημιτελικά του Γιουρόπα και ότι οι Μίλαν και Ίντερ είναι στα ημιτελικά του μεγάλου Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η Νάπολι έφτασε μέχρι την οκτάδα. Σε αυτό το ζευγάρι, στο απόλυτο ντέρμπι της πόλης του Μιλάνο, η Ίντερ δίνεται οριακό φαβορί. Επίσης η κατάκτηση του τίτλου από τους νερατζούρι παίζει στο 8.00, ενώ της Μίλαν στο 8.50.

Τι βλέπουν τα μάτια μας;

Είναι απίστευτα και ιστορικά χαμηλό ρεκόρ να έχουμε τέτοιες αποδόσεις σε αυτό το επίπεδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε τόσο προχωρημένο χρονικά στάδιο, οι αποστάσεις να είναι τόσο χαώδεις. Πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει. Σίγουρα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, δεδομένα οι μπουκ έχουν πάρει ήδη τεράστια πονταρίσματα σε Σίτι και Ρεάλ, αλλά από την άλλη δεν έχουμε όποιες και όποιες ομάδες. Μίλαν και Ίντερ αριθμούν μαζί ένα σκασμό Τσάμπιονς Λιγκ, είναι οι δύο από τις τρεις κορυφαίες ομάδες στην Ιταλία και σε 90 λεπτά όλα παίζονται.

Αν κάποιος θελήσει να παίξει και στις δύο για κατάκτηση στις αποδόσεις που είναι τώρα, τότε τετραπλασιάζει το ποντάρισμά του σε περίπτωση νίκης. Η επιλογή αν θα το κάνετε είναι δική σας, αλλά σίγουρα εδώ υπάρχει αξία όταν μιλάμε για στοίχημα.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στον Άρχοντα και το Arxondasbet.com Δωρεάν από το 2000!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ