- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ΣΤ΄ τάξης του 3ου δημοτικού σχολείου Φλώρινας στη Βουλή των Ελλήνων

Την προηγούμενη εβδομάδα η ΣΤ’ τάξη του σχολείου μας πραγματοποίησε, με μεγάλη επιτυχία, τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα, συνοδεία των εκπαιδευτικών: Τριανταφυλλίδη Λεωνίδα, Δημητριάδου Σοφία, Πέρκα Ευδοξία, Μαρινοπούλου Μαριάνθη, Βόσδου Μίνα και γονέων των μαθητών.

Οι μαθητές επισκέφτηκαν τη Βουλή των Ελλήνων όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιστορικού κτηρίου και παρακολούθησαν από τα θεωρεία την Ολομέλεια της Βουλής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε, επίσης, ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στο μουσείο της Ακρόπολης, στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Θωρηκτό «Γεώργιος Αβέρωφ», μετακίνηση με το μετρό, περιήγηση στον Εθνικό κήπο και συμμετοχή των μαθητών μας σε επιμορφωτικό και αθλητικό πρόγραμμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, το πρώτο Στάδιο των Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι μαθητές μας επέστρεψαν, ενθουσιασμένοι, γεμάτοι πρωτόγνωρες εμπειρίες και γνώσεις. Πολλά συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την ευγενική προσφορά νερών και κρουασάν στους μαθητές.

Ο Δ/ντής του 3ου Δ. Σ. Φλώρινας
Γεώργιος Συγκελάκης