- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευρωλίγκα μπάσκετ: Πρωταθλητές στο 26.00!!!

Λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός μαζί με τους δύο Ισπανούς γίγαντες οδηγούν την κούρσα, αλλά τα πλέι οφ είναι μία άλλη υπόθεση. Σίγουρα η ομάδα του Μπαρτζώκα μαζί με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν τον πρώτο λόγο για να πατήσουν στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά από εκεί και πέρα τα πάντα γίνονται όταν φτάσει η ώρα της αλήθειας.

Τι δείχνουν οι αποδόσεις

Τι λένε οι μπουκ λοιπόν για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας; Ποια είναι τα φαβορί; Πόσο πληρώνουν; Ποιες ομάδες λογίζονται ως αουτσάιντερ και που μπορείτε να βρίσκεται η πραγματική αξία;

Είτε είστε παίκτης του στοιχήματος, είτε απλώς φίλαθλος, σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να διαβάσετε αυτές εδώ τις γραμμές. Και το λέμε αυτό διότι οι αποδόσεις στην εφαρμογη bet365  εταιρία πάντα δείχνουν πράγματα και μας βοηθούν να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Τα τρία φαβορί

Η Ρεάλ είναι η επικρατέστερη να κατακτήσει το τρόπαιο στο 3.75. Η βασίλισσα στην πρώτη χρονιά χωρίς τον Λάσο στον πάγκο της μετά από μία δεκαετία είναι πολύ ανώτερη του αναμενομένου και κάνει μία εξαιρετική χρονιά. Οι μπουκ την εμπιστεύονται αρκετά παρά το γεγονός ότι έχει το ίδιο ρεκόρ με τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες ακολουθούν. Είναι στο 4.00 με την ομάδα του Μπαρτζώκα να δείχνει πολύ πλήρης και σίγουρη για τον εαυτό της. Από καθαρά μπασκετικής άποψης, ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρωλίγκα μέχρι σήμερα.

Στο 4.50, λίγο πιο πίσω δηλαδή βρίσκεται η Μπάρτσα. Πολύ καλό ρόστερ, ο φιλόδοξος Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της ψάχνει για την πρώτη Ευρωλίγκα της καριέρας του ως προπονητής και σίγουρα θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική μέχρι το φινάλε.

Bet365 η κορυφαία στοιχηματική

Οι τρεις σίγουρες των πλέι οφ

Για να κατακτήσει μία ομάδα την Ευρωλίγκα πρέπει πρώτα να μπει στα πλέι οφ. Και μετά ακολουθεί το φάιναλ φορ το οποίο φέτος γίνεται στο Κάουνας.

Τρεις ομάδες θα μείνουν εκτός οκτάδας μόνο με θαύμα. Πρόκειται για τις Μονακό, Φενέρ και Μακάμπι. Η πρώτη είναι η έκπληξη της χρονιάς και είναι πολύ κοντά στο να έχει και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Φενέρ και Μακάμπι έχουν διαφορετικό μέγεθος. Θα σκιστούν για την 5η θέση η οποία θα τους στείλει πάνω στους Μονεγάσκους. Κι όσο και αν η Μονακό θα έχει το πλεονέκτημα έδρας, είτε μιλάμε για τη Φενέρ του Ιτούδη, είτε για την ομάδα του λαού, αυτές θα είναι το φαβορί σε ένα σταύρωμα με τους Γάλλους. Οπότε εκεί έχουμε το επόμενο βήμα, το φάιναλ φορ και η κατάκτηση είναι πάντα πιθανή όταν φτάσεις εκεί πέρα.

Ως εκ τούτου, η Μονακό δίνεται στο 9.00 και δεν έχει αξία στα μάτια μας. Προτιμούμε το 10.00 στη Φενέρ και το 18.00 στη Μακάμπι. Βέβαια από αυτές τις δύο δίνουμε σαφώς μεγαλύτερη τύχη στους Τούρκους.

Οι πρωταθλητές και ο Ομπράντοβιτς

Κι εδώ πάμε στην πραγματική αξία. Η Εφές παλεύει να μπει στην οκτάδα. Είναι δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Η είσοδός της θα παιχτεί ακόμη και την τελευταία αγωνιστική. Πιστέψτε μας όμως αν μπει στην οκτάδα, κανείς εκ των τριών φαβορί δεν θέλει να βρεθεί με την δις κάτοχο του τίτλου ακόμη κι αν έχει το πλεονέκτημα έδρας. Να το πούμε απλά. Αν η Εφές μπει στην οκτάδα, τότε μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και να κατακτήσει την Ευρωλίγκα για τρίτη συνεχόμενη φορά. Η απόδοση σε αυτό το ενδεχόμενο βρίσκεται στο 31.00.

Θα ολοκληρώσουμε με την Παρτίζαν. Είναι πολύ κοντά στο να μπει στην οκτάδα. Δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο μετά, αλλά… υπάρχει Ομπράντοβιτς. Ο Ζοτς ξέρει καλά πώς να κατακτά Ευρωλίγκες, είτε με ομάδα φαβορί, είτε με αουτσάιντερ. Και κανείς δεν τον θέλει αντίπαλο στη μάχη των πάγκων. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οι Σέρβοι πληρώνουν στο 31.00 για να ανέβουν μετά από τρεις δεκαετίες στην κορυφή της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στον Άρχοντα και το Arxondasbet.com Δωρεάν από το 2000!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ