- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Οι Ελπίδες Φλώρινας στο Μόναχο (pics)

Οι Ελπίδες Φλώρινας εκμεταλλεύτηκαν τις πασχαλινές εορτές και ταξίδεψαν στο μακρινό Μόναχο!!

Το Σάββατο 8/4 η αποστολή της Κ17 και Κ14 ήταν έτοιμη για ένα πρωτόγνωρο ταξίδι ποδοσφαιρικής ομάδας που εδρεύει στη Φλώρινα!! Πρώτη στάση το μαγευτικό ΖΑΓΚΡΕΠ, επίσκεψη στο μουσείο Ντράζεν Πέτροβιτς, ξενάγηση στο Lortsak tower και στο Maksimir stadio (έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και στο zoo Zagreb. Το επόμενο πρωινό η αποστολή αναχώρησε για το κοσμοπολίτικο ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΓΚ!!! Οι νεαροί αθλητές έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εικόνες που είδαν!!

Το Μόναχο ήταν ο επόμενος προορισμός, εκεί οι νεαροί ποδοσφαιριστές έμειναν 4 βράδια στο ξενοδοχείο holiday Inn,και απόλαυσαν τα όμορφα αξιοθέατα και γήπεδα του Μονάχου (Deutsches museum,Ολυμπιακό στάδιο Μονάχου, BMW museum, Νταχάου, Alianza arena, αθλητικό κέντρο της Μόναχο 1860,και παρακολούθηση την προπόνηση της Α’ ομάδας ζωντανά, βόλτες στο ιστορικό κέντρο του Μονάχου.

Παρόλο το φορτωμένο πρόγραμμα οι νεαροί ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν έναν αγώνα και μια προπόνηση στα υπέροχα αθλητικά κέντρα των ομάδων FC Μirool και FC Wacker Munich. Η αποστολή δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια από τους υπεύθυνους των γερμανικών ομάδων και ανανεώθηκε η συνάντηση για την επόμενη χρονιά!!!

Το πρωί της Παρασκευής 14/4 η αποστολή αναχώρησε για το Νόβισαντ της Σερβίας όπου και διανυκτέρευσε,ενώ στο ενδιάμεσο πραγματοποίησε μια στάση στη μαγευτική Βιέννη!! Οι ποδοσφαιριστές των Ελπίδων επέστρεψαν το Μ. Σάββατο στη Φλώρινα με πολλές εμπειρίες και όμορφες εικόνες.Γονείς, προπονητές και ποδοσφαιριστές έδωσαν την υπόσχεση ότι θα υπάρξουν ανάλογα ταξίδια και στο μέλλον!

Η διοίκηση των ΕΛΠΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ευχαριστεί δημόσια τον κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε στο σύλλογο μας για να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι ζωής!!!